Niculescu nu mai e antrenorul lui FC Bihor: „Am decis să încetăm colaborarea”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2012, 16:04 Seria 2
Niculescu nu mai e antrenorul lui FC Bihor:** „Am decis să încetăm colaborarea

La ieșirea din sediul DIICOT Cluj, unde a fost audiat timp de peste patru ore, ca martor în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal „U” Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători, Claudiu Niculescu a declarat jurnaliștilor prezenți la fața locului că n-o va mai antrena pe FC Bihor de la încheierea acestui tur de campionat. Fostul antrenor al echipei orădene spune că a avut ieri o discuție cu patronul Marius Vizer și au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea.

„Am avut ieri o discuție cu domnul Vizer și am decis, de comun acord, să încetăm colaborarea. Mă voi bucura câteva zile de vacanță și mai apoi de sărbători. Aștept oferte, vreau să continui să antrenez din ianuarie.”, a spus Niculescu pentru Liga2.ro.

În urma acestei decizii, Claudiu Niculescu se desparte de FC Bihor după ce a antrenat-o timp de 8 meciuri, interval în care a obținut două victorii, trei egaluri și trei înfrângeri. Fostul jucători și antrenor al lui U Cluj i-a preluat pe orădeni în etapa a 5-a, la finalul turului lăsându-i cu șanse mici de promovare, la 12 puncte de locul al doilea. Locul 8 este cel pe care FC Bihor a intrat în vacanță, la egalitate de puncte, 14, cu FC Argeș și Luceafărul Oradea.

Rezultatele obținute de Claudiu Niculescu pe banca echipei orădene:

Et 5: Damila Măciuca – FC Bihor Oradea    3-0
Et 6: FC Bihor Oradea – Luceafărul Oradea     2-1
Et 7: CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor Oradea     1-1
Et 8: FC Bihor Oradea – FC Argeș Pitești     2-1
Et 9: FCM Târgu Mureș – FC Bihor Oradea     2-1
Et 12:     FC Bihor Oradea – FC Maramureș Universitar Baia Mare     1-1
Et 14: FC UTA Arad – FC Bihor Oradea     1-1
Et 15: FC Bihor Oradea – ACS Poli Timișoara     2-3

Ce declara Niculescu atunci când semna cu FC Bihor:

–    Cert este că e un proiect îndrăzneț, de viitor, pentru a crește acești tineri. Mi-a plăcut acest proiect. Cert e că vreau să fac performanță. Nu-mi place să pierd și sper ca sâmbătă să debutez cu o victorie la Măciuca, unde jucăm.

– FC Bihor este o echipă de tradiție în Liga I chiar dacă, din păcate, de câțiva ani buni joacă în liga a doua. FC Bihor este și a fost o echipă de tradiție. Are ștate vechi în liga I și am jucat de câteva ori aici, și cu Dinamo, și știu că am avut meciuri grele pe acest stadion.

– Eu sunt la începutul acestei cariere și mă bucur că am posibilitatea să antrenez această echipă, să încep practic cariera de antrenor cu această echipă. Asta e meseria pe care vreau să o fac în viitor și am încredere că pot face treabă bună.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 13 Dec. 2012, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă