Niculescu își pune în gardă jucătorii înaintea jocului cu Unirea Tărlungeni: „E cel mai greu meci”. Bona mizează pe moralul bun

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 11:45 Seria 2
Niculescu își pune în gardă jucătorii înaintea jocului cu Unirea Tărlungeni:

În etapa a 4-a a Ligii secunde, Unirea Tărlungeni va juca în deplasare cu CS Mioveni. Meciul este programat, sâmbătă, de la ora 11:00. Înainte de această etapă, „galben-verzii” antrenați de Claudiu Niculescu ocupă locul 7 în clasament, cu 4 puncte adunate în trei etape, în timp ce Unirea Tărlungeni este pe locul 11, cu doar 3 puncte, obținute în urma victoriei din etapa trecută cu Universitatea Cluj.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. În sezonul regulat, brașovenii s-au impus cu 1-0 la Mioveni, iar în retur, la Tărlungeni meciul s-a terminat al egalitate, scor 0-0. Cei de la Mioveni au avut câștig de cauză în cele două meciuri din play-off, victorii cu 2-1 și 3-1, însă la acea vreme echipa brașoveană se confrunta cu mari probleme legate de finanțare și pierduse și câțiva jucători de bază. „Întâlnim o echipă bună din această serie, care este considerată o candidată la promovare. Avem un moral bun după ultimele două meciuri (5-0 în Cupa României cu Gloria Buzău și 1-0 în campionat cu U Cluj), astfel că mergem la Mioveni să ne jucăm șansa și să obținem un rezultat bun. Cei de la Mioveni au reușit să-și păstreze lotul din sezonul trecut și au reușit și o achiziție bună, cea a lui Buhăescu”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Dan Bona, antrenorul Unirii.

Înaintea acestui joc, Bona se confruntă cu probleme de lot, Șerban, Forika și Monea acuzând probleme medicale. „Sper să-i refacem până la ora jocului, pentru că toți trei sunt jucători de bază”, spun oficialii echipei brașovene.

„Unirea Tărlungeni este mai puternică decât anul trecut”

De cealaltă parte, antrenorul celor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu, spune că meciul cu Unirea este cel mai greu din acest sezon. „Ne așteaptă un meci foarte greu. De altfel, și sezonul trecut partidele cu Unirea Tărlungeni au fost extrem de grele. Adversarii formează un grup omogen și au jucători cu experiență foarte mare. Pentru noi, probabil este cel mai greu meci din acest început de sezon. Dar, băieții sunt concentrați și știu că trebuie să câștige partida, au valoarea necesară să facă acest lucru și eu am mare încredere că așa se va întâmpla. Unirea Tărlungeni este mai puternică decât anul trecut, a revenit la echipă Liviu Nicolae și l-au adus pe Coman, un atacant bun, cu experiență. Jucătorii mei sunt conștienți că nu a fost acel început de campionat pe care ni l-am dorit cu toții. Știu că la meciul trecut suporterii noștri au plecat dezamăgiți, dar le transmit fanilor că băieții fac tot ceea ce depinde de ei ca să-i mulțumească și să câștige acest meci”, a spus principalul Mioveniului.

Daniel Bona, reprezentant zonal FRF!

Antrenorul Unirii Tărlungeni a primit o veste bună înaintea acestui joc, acesta fiind desemnat de FRF reprezentant zonal pentru județele Brașov și Covasna. Bona îl înlocuiește în această funcție pe Cezar Ardeleanu. Bona va avea ca obligații principale recrutarea juniorilor și propunerea lor către loturile reprezentative naționale.

Articol scris de Adi Marica (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 11:45 Seria 2
Pe aceeași temă