Niculescu își avertizează jucătorii: „Să nu cădem în capcană!”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 20:53 Seria 2
Niculescu își avertizează jucătorii:**

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu și-a avertizat public, dar și în particular jucătorii să nu trateze cu superficialitate jocul de sâmbătă, din Zăvoi, contra FC Universității Craiova.

„O să le spun toată săptămâna și băieților să nu cădem în capcana să credem că jocul cu Universitatea Craiova va fi ușor, gândindu-ne că ei nu au făcut pregătire de iarnă. Craiova s-a antrenat în decurs mai multe săptămâni, are un lot valoros, cu jucători de calitate, consacrați în Liga I. Ne așteaptă un joc foarte dificil, ar fi important să câștigăm. Îmi doresc să vină lume multă la meci, să ne susțină ca în jocul cu Mioveni, când suporterii s-au comportat exemplar, au fost al 12-lea jucător și ne-au împins spre victorie” a declarat Niculescu la TV Vâlcea 1.

În toamnă, FC Universitatea Craiova a învins de două ori pe CSM, atât în campionat, cât și în cupă. „Nu e vorba de revanșă, noi vrem să acumulăm puncte pentru a ne fi cât mai bine în play-off. Cu o victorie sâmbătă ne-am consolida locul de playoff și apoi ne gândim să acumulăm puncte cu contracandidatele la rpomovare. E o regulă absurdă să se intre în playoff în acest mod, doar cu punctele obținute contra celorlalte echipe calificate în această fază, normal era să se intre în playoff cu punctajul total. Deocamdată e prematur să facem clasamente, sunt multe echipe care au șanse de calificare, sper să realizăm puncte multe în playoff. Eu am mare încredere că putem realiza promovarea, cu toții trebuie să sperăm în asta” a mai afirmat Claudiu Niculescu.   

De mai bine de un an, de când a venit la Vâlcea, tehnicianul este neînvins în jocurile de campionat de pe teren propriu. Singurul eșec din Zăvoi a fost consemnat în cupă, în toamnă, 1-2 chiar cu adversara de sâmbătă.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 20:53 Seria 2
Pe aceeași temă