Niculescu dezvăluie noua denumire a Damilei: „O spun în premieră”

Marius ANGHEL 21 Jun. 2013, 14:03 Seria 2
Niculescu dezvăluie noua denumire a Damilei:**

Invitat aseară la emisiunea „La dolce Liga”, antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, a dezvăluit care va fi noul nume al echipei pe care o pregătește: FC Râmnicu Vâlcea 2007.

„Au fost mai multe variante pe siteul clubului, care au fost votate de suporteri. Cred că o spun în premieră, echipa se va numi probabil FC Râmnicu Vâlcea 2007, anul fiind cel al înființării echipei Damila” a spus Niculescu.

Altfel, tehnicianul Damilei speră în transferuri importante în această vară, deși majoritatea jucătorilor refuză să vină în eșalonul secund, sau cer salarii exorbitante. „Patronii își doresc să facă performanță și sunt convins că vor face, sunt foarte ambițioși, investesc foarte mult, este un buget bun pentru Liga a II-a. Damila este unul dintre puținele cluburi care nu are nicio datorie, când vine ziua de salariu, banii intră în conturi. Am fost detașat campioana returului, dar deficitul față de primele două clasate era prea mare. Vrem să promovăm, sper să reușim, cu ce transferuri vom mai face în această vară. Mă înțeleg foarte bine cu conducerea clubului, cu președintele și directorul sportiv, stăm la masă și discutăm ore întregi despre jucători, sunăm împreună fotbaliști. E jale în fotbal, sunt jucători neplătiți poate de jumătate de an, dar totuși preferă să rămână în Liga I sau, deși au doar câteva meciuri în primul eșalon, să ceară salarii de mii de euro” a mai spus Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 21 Jun. 2013, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă