Niculescu aruncă în luptă rezervele!

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 15:11 Seria 2
Niculescu** aruncă în luptă rezervele!

Antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu va folosi rezervele în jocul de mâine, de la Drăgășani, contra juniorilor Argeșului.

Damila are locul 3 asigurat la primul sezon în Liga a II, având o comportare peste așteptări. Echipa antrenată în tur de Lincar și în retur de Niculescu a luptat  pentru promovare, pe care însă a ratat-o. Printre principalele cauze sunt finalul slab de tur, dar și evoluțiile șterse din deplasările din retur.

Cum Argeșul se va prezenta mâine cu o echipă numai din juniori, antrenorul Claudiu Niculescu va folosi și el rezervele la ultimul joc oficial din acest sezon, unul care nu mai are miză. „Vor juca cei care au evoluat deloc sau mai puțin în acest sezon, Claudiu vrea să îi vadă și pe ei. Vor debuta la echipa noastră Geo Mișu și Ov. Popescu” a spus președintele Lucian Munteanu.

Conducerea Damilei își dorește să păstreze nucleul echipei din retur, dar se poate despărți de cinci jucători importanți. Astfel, Matache și Menassel sunt la final de contract, iar lui Cucui, Negruț și Voinea le expiră împrumuturile. 

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 15:11 Seria 2
Pe aceeași temă