Nicolae Robu o vrea pe ACS Poli în Liga 1, Viorel Tudose preferă să preia clubul din Liga 2. Discuțiile despre viitorul echipei au un nou termen

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 17:25 Seria 2

Situația plină de incertitudine în care se află în această perioadă ACS Poli e alimentată și de dorințele diferite ale celor doi oameni care conduc sau își doresc să conducă clubul timișorean. Echipa pregătită de Ionuț Popa nu știe deocamdată dacă va evolua în Liga 1 sau 2, deoarece Comisia de Disciplină a FRF a amânat luni un verdict în cazul Rapidului, iar negocierile dintre autoritățile locale și omul de afaceri care vrea să investească la ACS Poli se prelungesc.

Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, a purtat luni, la Timișoara, o nouă rundă de discuții despre preluarea lui ACS Poli, iar primarul Nicolae Robu a anunțat că negocierile vor continua miercuri după-amiază.

„Patronul SC Getica 95 SRL, dl Viorel Tudose, a fost (și) astăzi la Timișoara, pt o nouă rundă de discuții în vederea găsirii celei mai bune formule de implicare în finanțarea echipei ACS Poli. Vă asigur de totala mea deschidere spre orice formulă 100% legală și de interes echitabil pt ambele părți: Poli / Municipiul Timișoara / Județul Timiș / Privincia Banat, respectiv SC Getica 95 SRL. Discuțiile vor continua între juriștii celor două părți, miercuri, 27.07.2016, după amiaza”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Miercuri e programată și noua ședință a Comisiei de Disciplină a FRF în care se va discuta despre soarta Rapidului în Liga 1.

Interesant e că Nicolae Robu și Viorel Tudose au opțiuni diferite în privința viitorului echipei ACS Poli: edilul vrea în Liga 1, în timp ce omul de afaceri ar prefera varianta de a rămâne în Liga 2 pentru a crea o echipă de la zero. „O zic foarte clar, pentru a avea timpul să construim. Edi Iordănescu este alegerea mea. Este unul dintre cei mai buni antrenori din Romania”, a declarat Tudose pentru ProTV. Potrivit aceleiași surse, Viorel Tudose, care era așteptat și de cei de la SC Bacău cu un răspuns în privința implicării financiare, ar dori să investească 3 milioane de euro pe an, fără a fi interesat de finanțarea de la bugetul local.

În situația în care ACS Poli va fi primită în Liga 1 în locul Rapidului, gruparea timișoreană va începe sezonul cu 14 puncte în minus.

 

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă