Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a hotărât luni, 20 ianuarie, să amâne pe o perioadă nedeterminată reunirea echipei sale, după ce Primăria nu i-a dat un răspuns cu privire la accesul pe stadion. Data reunirii era inițial stabilită pentru 20 ianuarie, fiind amânată cu două zile, pe 22, după ce nu s-au găsit nici bani pentru cantonamentul promis în Antalya.
În acest moment, reunirea echipei este amânată pe perioadă nedeterminată, iar antrenorul Nicolo Napoli – cel care a fost săptămâna trecută la Primărie pentru a solicita accesul pe „Ion Oblemenco” – este mai mult decât îngrijorat. Tehnicianul italian a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre situația de la FC Universitatea Craiova.
– Ce rezultat au avut loc discuțiile de la Primărie, de săptămâna trecută?
– Nu se vede?! Niciun rezultat până acum. Am vorbit cu oficialii Primăriei și le-am solicitat să ne lase să ne pregătim pe „Ion Oblemenco”, dar nu am primit niciun răspuns ferm. Ne duc cu vorba.
– Și ce aveți de gând să faceți în această situație?
– Să așteptăm. Ce altceva putem face? Nu avem unde să ne pregătim în altă parte. Cred că avem dreptul de a ne antrena pe „Oblemenco”.
– E posibil ca echipa să se desființeze?
– Nu știu. Cel care poate răspunde la această întrebare este patronul Adrian Mititelu. Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă. Nu am deloc liniște. Situația e disperată. Astfel de șicane se întâmplă de la începutul sezonului.
4 este locul ocupat de FC Universitatea Craiova în Liga a II-a, seria a II-a, după 16 etape
– Jucătorii ce spun despre amânarea reunirii?
– Ei erau pregătiți să vină la vizita medicală ieri (n.r. – luni, 20 ianuarie), dar i-am sunat și le-am comunicat să mai stea acasă. Ce să fac cu ei dacă nu avem unde să ne pregătim?
– Ce părere au fanii?
– Am primit multe mesaje de susținere. Ne sunt alături și le mulțumim pentru acest lucru.
– Ați mai întâlnit o asemenea situație până în prezent?
– Nu. Niciodată!
22 de puncte a strâns echipa lui Adrian Mititelu în 16 runde în seria a II-a a Ligii a II-a, sezonul 2013-2014
Articol scris de Daniel REMEȘ