Nagy și Falub fac rocadă de funcții

20 Apr. 2012, 11:19 Seria 2
Nagy și Falub** fac rocadă de funcții

După nicio săptămână, colaborarea dintre Roland Nagy și Adrian Falub pe banca tehnică a „Bătrânei Doamne” a luat sfârșit. Cei doi se vor sfătui în continuare, însă din alte funcții în cadrul clubului. Nagy a înțeles că misiunea sa la nivelul vestiarului „textilist” s-a încheiat și a trecut în birou, în funcția de director sportiv al Campioanei Provinciei.

Mutarea era previzibilă încă de la începutul săptămânii și vizibilă la antrenamentul de miercuri seara, când fostul stelist nici măcar nu s-a mai dezbrăcat de hainele de stradă și a urmărit de pe margine desfășurarea de forțe a lui Adi Falub și a „secunzilor” săi.

Automat, directorul tehnic va deveni antrenor principal în Calea Aurel Vlaicu, odată ce schimbare va fi făcută oficial și la Federația Română de Fotbal. „E o chestiune de hârtii, pe care o vom rezolva săptămâna viitoare, dar acum avem treburi mult mai serioase, cum ar fi să câștigăm derby-ul cu Poli”, s-a limitat să spună Adrian Falub.

Nagy ocupă în present o funcție, care a fost lăsată vacantă în luna noiembrie a anului trecut de timișoreanul Adi Onica.

Sursa: Sport Arad

20 Apr. 2012, 11:19 Seria 2
Pe aceeași temă