Nagy a vrut șoc, Gio l-a adus pe Falub

11 Apr. 2012, 23:57 Seria 2
Nagy a vrut șoc,** Gio l-a adus pe Falub

După insuccesul dureros de la Slatina, Roland Nagy s-a pus din nou la dispoziția conducerii, sugerându-i președintelui Giovanni Catanzariti că echipa are nevoie de un șoc. Cum toate discursurile de încurajare sau penalizarea cu 25% din salarii nu au avut un efect prea mare, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” chiar a luat în calcul și varianta plecării, dar și o întărire a staffului tehnic. Șeful „alb-roșiilor” a mers pe ultima variantă și a luat legătura cu Adrian Falub, cel care a promovat cu Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia și FCM Târgu Mureș în Liga 1. Acesta s-a prezentat la Arad cu un colaborator de-al său, a bătut palma cu Gio și așteaptă instalarea în funcția de director tehnic.

O decizie finală nu s-a luat încă, dar, după toate probabilitățile, Falub va fi prezentat la conferința de presă de mâine. „Ne-am luat timp de gândire până joi. Dacă mutarea se face, Roland Nagy și Adrian Falub vor colabora până în vară pentru a încerca să ducă echipa pe locul trei”, a precizat președintele „textiliștilor”. „Secundul” Dan Stupar va rămâne și el pe loc, însă cel mai probabil va ajutat în muncă de Marius Suller.

În această săptămână, numele lui Falub a ajuns și la urechile jucătorilor, care se simt atașați de Roland Nagy, însă se vor supune oricărei decizii a conducerii clubului. Nu ar trebui să fie nemulțumiri din moment ce actualul „principal” rămâne în funcție, colaborarea cu Adi Falub urmând să aducă un plus la nivelul vestiarului. Tot în această seară, s-a decis ca intrarea în cantomanent să fie amânată pentru joi seară, dar utiștii au fost atenționați să-și petreacă acasă seara de miercuri.

Sursa: Sport Arad

11 Apr. 2012, 23:57 Seria 2
Pe aceeași temă