Mutu a participat la discuția finală dintre Catanzariti și Marțian: „Jucătorii vor lua o parte din restanțe până pleacă în cantonament”

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 01:53 Seria 2
Mutu a participat la discuția finală dintre Catanzariti și Marțian:** „Jucătorii vor lua o parte din restanțe până pleacă în cantonament

Deși conturile clubului sunt încă goale, lucrurile avansează la UTA. Vineri, la ora prânzului, Adrian Marțian a revenit la Arad și nu a fost singur la o nouă rundă de discuții purtate cu „oficialii” grupării textiliste. Adrian Mutu a stat și el la masă cu Giovanni Catanzariti, Adrian Falub și Dorin Stana, punându-se la curent cu ceea ce înseamnă investiția partenerului său de afaceri la „Bătrâna Doamnă”.

Se știa că „Briliantul” este pe fir și chiar l-a încurajat pe Marțian să finanțeze unul dintre brandurile fotbalului românesc, însă sosirea atacantului lui Ajaccio la Arad vine să confirme faptul că este direct interesat de ceea ce se va întâmpla în Calea Aurel Vlaicu. „Cu Mutu am discutat mai mult amical, despre campionatul Italiei, cariera lui și chiar afaceri, dar – bineînețeles – am atins și subiectul UTA. Părea încântat că asociatul său va finanța o echipă de mare tradiție în România. S-a interesat de Centrul de Copii și Juniori, de sprijinul autorităților locale, a fost un dialog agreabil, constructiv”, a spus Giovanni Catanzariti despre întâlnirea cu atacantul naționalei, care e accidentat și are liber câteva zile de la echipa sa de club din Franța.

În fine, despre discuțiile cu Adrian Marțian, președintele spune că totul este în regulă și omul de afaceri clujean are de gând să se țină de promisiune și să finanțeze formația „alb-roșie”. „Mi-a spus că nu s-a schimbat nimic și că facem treabă împreună. Dânsul a plecat la Oradea, acolo unde are niște afaceri cu Adi Mutu, iar mâine a spus că va veni direct la Debrecen pentru amicalul cu echipa maghiară. A mai spus că va vorbi direct cu fotbaliștii despre tot ceea ce vor ei să afle despre viitorul lor”, a adăugat Catanzariti.

La rândul său, Adrian Marțian confirmă faptul că va deveni principalul finanțator al echipei fanion a Aradului și că de luni lucrurile vor intra în normalitate. „Repet, nu actele sunt importante, ci faptul că mergem înainte. O să particip la amicalul echipei de la Debrecen, sper să apuc să vorbesc și cu echipa. Am spus că jucătorii își vor primi o parte din bani înainte de a pleca în cantonamentul din Antalya. Cum asta se va întâmpla miercuri, ei vor fi plătiți la începutul săptămânii viitoare”, a afirmat Marțian.

În schimb, Mutu nu a dorit să vorbească cu presa, dar a răspuns unei singure întrebări puse prin intermediul lui Marțian: „Spune că mă susține și e de acord cu implicare mea la UTA”. Acum două săptămâni, omul de afaceri spunea că Adrian Mutu va fi consilier administrativ la gruparea „textilistă”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 01:53 Seria 2
Pe aceeași temă