Mureșul se predă, dar nu abandonează: 8 jucători au fost puși pe liber

11 May. 2012, 12:04 Seria 2
Mureșul se predă, dar nu abandonează:** 8 jucători au fost puși pe liber

În ton cu perspectiva sumbră asupra viitorului, acționarii Mureșului Deva s-au reunit la mijlocul acestei săptămâni și au decis ca echipa să ducă la bun sfârșit campionatul, însă doar cu jucători juniori și autohtoni.

Astfel, după antrenamentul de miercuri „strainerii” și-au primit actele și au fost anunțați că sunt liberi să plece inclusiv portarul grec Dzelme Kristaps și atacantul marocan Daniane Jawad (foto, nr. 14). În total 8 jucători.

„Încercăm să încheiem campionatul pe teren. Primăria și membrii Consiliului de Administrație fac eforturi foarte mari pentru continuarea activității clubului Mureșul Deva”, a declarat pentru Ziarul Hunedoreanului, Attila Takacs, membru în CA al Mureșului Deva.

Totuși, dintre seniori au fost păstrați în lotul condus de Romulus Gabor și Ioan Petcu, doar Cosmin Lia, Mihai Geacă, George Apostol și căpitanul Daniel Ambruș.

Etapa viitoare, a XXVI-a, sâmbătă 12 mai, Mureșul Deva va evolua în deplasare la FC Timișoara. Cu 5 etape înainte de finalul campionatului Deva e pe locul 15, retrogradabil, cu 19 puncte în B2.

Articol scris de Sami Tamaș

11 May. 2012, 12:04 Seria 2
Pe aceeași temă