Munteanu: „Vă dau afară!”

29 Sep. 2008, 09:21 Seria 2

Înfrângerea cu Rm. Vâlcea, scor 1-2, l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu, care a fost deranjat de atitudinea unor jucători. Pentru Milan Jovanovic, meciul de sâmbătă ar putea fi ultima apariție în tricoul „șepcilor roșii”. Acesta a fost schimbat în minutul 37 al partidei, Dorinel Munteanu fiind nemulțumit de atitudinea arătată de muntenegrean pe teren. „De luni voi lua măsuri drastice. Ne vom despărți de jucătorii care au evoluat lamentabil. Nu vreau să dau acum nume”, a răbufnit antrenorul lui „U” la finalul meciului de la Vâlcea. Un alt argument pentru această despărțire este acela că șefii lui „U” nu l-au iertat pe Milan Jovanovic după gestul reprobabil din etapa a II-a, când și-a sfâșiat tricoul de joc la Arad. În plus, salariul fundașului, 60.000 de euro pe an, este considerat exagerat de actualii șefi.

Sărmășan, pe lista neagră
Un alt jucător vizat în remanierea lotului este fundașul stânga Ovidiu Sărmășan, sosit la echipă în mandatul lui Alpar Meszaros. „Ova” a dezamăgit în mai multe rânduri și pare să nu se plieze deloc cu strategia lui Munteanu, tehnician ce mizează la Cluj tot mai mult pe aportul jucătorilor tineri.

„Cred că am jucat prost și de aceea am fost înlocuit. A fost decizia antrenorului și o respect.” – Milan Jovanovic, fundaș „U” Cluj

60 de mii de euro câștigă Milan Jovanovic pentru un sezon la Cluj

150 de mii de euro cere Universitatea pentru transferul lui Milan Jovanovic


Adi Georgescu
Cristi JACODI

29 Sep. 2008, 09:21 Seria 2
Pe aceeași temă