Motivul pentru care FCM și-a schimbat antrenorii: „Prea multe voci au afirmat că echipa nu joacă nimic”

Publicat: 25 Aug. 2012, 13:30 Actualizat: 25 Aug. 2012, 13:30 Seria 2
Motivul pentru care FCM și-a schimbat antrenorii:  „Prea multe voci au afirmat că echipa nu joacă nimic”

În urma rezultatelor, dar, mai ales jocului practicat în partidele de pregătire, criticat din toate direcțiile, conducerea clubului de fotbal FC Municipal Târgu-Mureș a decis shimbarea staff-ului tehnic. Noua conducere tehnică este compusă din Daniel Isăilă, antrenor principal, Nicolae Constantin, secund și Ferenc Bajko, preparator fizic. Staff-ul tehnic este completat de antrenorul cu portarii Fekete Carol, singurul rămas pe banca tehnică.

„Schimbarea a fost impusă de faptul că prea multe voci au afirmat că echipa nu joacă nimic, nu există o idee de joc și trebuiau să se ia măsuri înainte de a fi prea târziu. Sperăm ca noua conducere să aducă acel plus necesar pe care îl așteptăm cu toții”, a spus directorul general al clubului, Anton Heleșteanu.

„N-am fost agreați de la început”

Dintre foștii tehnicieni, doar secundul, târgumureșeanul Darius Miclea a putut fi contactat. „Cred și am simțit că n-am fost agreați de la început. Chiar dacă jocul nu s-a ridicat la valoarea așteptărilor, după jocuri amicale care sunt cele mai deseori irelevante, nu-ți poți arăta adevăratul potențial. Cred că după patru sau cinci etape, dacă rezultatele erau sub așteptări, plecam noi singuri. Nu ni s-a dat această șansă, așa am reziliat contractul și cu asta basta.”, au fost cuvintele lui Darius Miclea.

Noul antrenor a activat ca jucător, la formațiile Tractorul Brașov, FC Brașov și Rapid București. În calitate de tehnician a pregătit echipele FC Brașov și Sportul Studențesc.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Publicat: 25 Aug. 2012, 13:30 Actualizat: 25 Aug. 2012, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă