Motivul pentru care FCM și-a schimbat antrenorii: „Prea multe voci au afirmat că echipa nu joacă nimic”

25 Aug. 2012, 13:30 Seria 2
Motivul pentru care FCM și-a schimbat antrenorii:**

În urma rezultatelor, dar, mai ales jocului practicat în partidele de pregătire, criticat din toate direcțiile, conducerea clubului de fotbal FC Municipal Târgu-Mureș a decis shimbarea staff-ului tehnic. Noua conducere tehnică este compusă din Daniel Isăilă, antrenor principal, Nicolae Constantin, secund și Ferenc Bajko, preparator fizic. Staff-ul tehnic este completat de antrenorul cu portarii Fekete Carol, singurul rămas pe banca tehnică.

„Schimbarea a fost impusă de faptul că prea multe voci au afirmat că echipa nu joacă nimic, nu există o idee de joc și trebuiau să se ia măsuri înainte de a fi prea târziu. Sperăm ca noua conducere să aducă acel plus necesar pe care îl așteptăm cu toții”, a spus directorul general al clubului, Anton Heleșteanu.

„N-am fost agreați de la început”

Dintre foștii tehnicieni, doar secundul, târgumureșeanul Darius Miclea a putut fi contactat. „Cred și am simțit că n-am fost agreați de la început. Chiar dacă jocul nu s-a ridicat la valoarea așteptărilor, după jocuri amicale care sunt cele mai deseori irelevante, nu-ți poți arăta adevăratul potențial. Cred că după patru sau cinci etape, dacă rezultatele erau sub așteptări, plecam noi singuri. Nu ni s-a dat această șansă, așa am reziliat contractul și cu asta basta.”, au fost cuvintele lui Darius Miclea.

Noul antrenor a activat ca jucător, la formațiile Tractorul Brașov, FC Brașov și Rapid București. În calitate de tehnician a pregătit echipele FC Brașov și Sportul Studențesc.

Articol scris de Mihai VEREȘ

25 Aug. 2012, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă