Mititelu, trădat de suporteri!

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 10:57 Seria 2
Mititelu,** trădat de suporteri!

Craiova lui Mititelu a rămas și fără cele mai importante grupuri de ultrași, care au anunțat că vor susține de acum formația înființată de primăria orașului

Fanii celor de la FC U Craiova sunt nemulțumiți de faptul că Mititelu a mutat echipa la Severin

Formația CS U Craiova, care a primit un loc în Liga a II-a din partea FRF, și care s-a născut cu ajutorul primarului de Craiova, Olguța Vasilescu, prinde tot mai multă putere. Și asta pentru că și grupurile de suporteri s-au mutat în tabăra echipei nou-apărute. Brigada „Sezione Ultra” și Asociația Suporterilor Olteni au remis ieri un comunicat de presă, prin care au anunțat că au părăsit Craiova lui Adrian Mititelu în favoarea trupei susținută de primarul Olguța Vasilescu.

Motivele le-au prezentat chiar suporterii: „Un om cu 400 de procese nu poate fi normal la cap. Faptul că Știința urmează să fie omorâtă de Mititelu a devenit evident din momentul în care acesta a mutat echipa prima dată la Severin. Picătura care a umplut paharul a fost neînscrierea echipei în sezonul 2012-2013″.

În prima etapă din Liga a II-a, sâmbătă, cele două echipe ale Craiovei vor juca la 600 de kilometri distanță una dea cealaltă: CSU, acasă, cu Bistrița, și FCU, în deplasare, cu Olimpia Satu Mare.

Sunt niște neisprățivi care s-au bucurat de excludere. Ei plănuiau cu Pițurcă distruge­rea echipei
Adrian Mititelu, patron FC U. Craiova

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 10:57 Seria 2
Pe aceeași temă