Mititelu: „Sandu și Dragomir m-au condamnat la sărăcie”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 14:15 Seria 2
Mititelu:**

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, i-a acuzat din nou pe președintele FRF, Mircea Sandu, și pe fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, că i-au luat jucătorii care aveau clauze de rezilere, considerând că acesta este ghinionul lor în cazul dosarului dezafilierii clubului oltean.

„Liga trebuie să se constituie parte civilă și va fi pusă în discuție la termenul următor. S-a amânat până la 30 ianuarie când sper să începem și noi să ne judecăm. Mie mi-a plăcut faza aia cu inculpat Mircea Sandu, a dat bine. Dragomir nu a făcut nimic, decât a distrus o societate comercială, să facă o pagubă de câteva zeci de milioane de euro. Ei m-au condamnat la sărăcie, au condamnat la necazuri și probleme. Sper să se întoarcă și la ei într-o zi. Cât cer? Cât de mult pot. Păi gândiți-vă 40 de jucători, doi ani de neparticipare, traumele… Și nu e vrăjeală, pentru că noi chiar suferim foarte mult. Noi ne chinuim să supraviețuim, ei în continuare fac infracțiuni. Zece milioane? Păi zece milioane luam numai pentru fotbaliști. Asta e bună. Eu am 25 de milioane băgate în Universitatea Craiova. E clar că instanța trebuie să-mi dea folos pentru că așa spune legea. Cine dracu i-a pus să ia jucătorii singurei echipe din România care aveau clauze de rezilere? Ă‚sta a fost ghinionul lor”, a declarat Mititelu la ieșirea din sala de judecată de la Judecătoria Sectorului 2 în care președintele FRF, Mircea Sandu, și fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, sunt acuzați de abuz în serviciu.

Oficialul grupării craiovene speră ca într-un an de zile să se dea o sentință definitivă în acest caz: „Eu cred că până în vară vom avea o sentință pe fond, cu recursul apoi, în maxim un an de zile se va încheia”.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 14:15 Seria 2
Pe aceeași temă