„Mititelu nu poate folosi denumirea FC Universitatea Craiova”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 14:00 Seria 2

Dosarul de înscriere în Liga a II-a al echipei lui Adrian Mititelu se află pe masa Comisiei de Disciplină, în urma sesizării secretarului general Adalbert Kassai, în conformitate cu prevederile ROAF. Săptămânalul Fanatik a dat publicității raportul primit de Kassai de la Viorel Duru, în baza căruia dosarul de înscriere al echipei lui Mititelu a ajuns la comisia federală, condusă de Daniel Cernat.

În cadrul acestui raport, Viorel Duru, membru în Comisia de analizare a cererilor de înscriere în Liga II, consideră că societatea lui Adrian Mititelu nu poate folosi denumirea de Fotbal Club Universitatea Craiova, așa cum ar fi solicitat patronul echipei în cererea de înscriere.

„Concluzia lui Duru este cu atât mai interesantă cu cât pică în momentul unui război dur între olteni. Primarul Olguța Vasilescu, pe de o parte, susține că palmaresul este la noua echipă a Craiovei, asociată cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, în timp ce Mititelu, pe de altă parte, are un act de la OSIM care atestă că deține înregistrată marca Fotbal Club Universitatea Craiova” semnalează pe facebook săptămânalul amintit.

De asemenea, în raportul înaintat către secretarul general, Viorel Duru apreciază că „sursele credibile de finanțare prezentate de club sunt de doar 200.000 euro, insuficiente pentru participarea la competițiile la care trebuie să participe Fotbal Club U Craiova SA în sezonul 2013/2014, respectiv Campionatul Național Liga 2, Cupa României și campionatele de juniori la cinci categorii de vârstă”.

Comisia de Disciplină a FRF va analiza dosarul de înscriere al U Craiova luni, 29 iulie.

Articol scris de Cosmin STAICU
 

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă