Mititelu face lumină asupra situației lui Napoli: „Nu se poate așa, e un partener de război”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jan. 2014, 22:18 Actualizat: 24 Jan. 2014, 22:19 Seria 2

Adrian Mititelu respiră după ce ultimele vești de la Craiova anunțau chiar și dispariția echipei. Patronul FC Universității Craiova a dezvăluit că Marin Condescu este cel care i-a propus colaborarea și speră că acesta să ducă echipa în Liga I. Mititelu se lovește însă de prima problemă după numirea noului șef de la echipă. Condescu l-a cerut pe Emil Săndoi ca antrenor, dar Mititelu spune că nu se poate despărți de omul care i-a stat alături în cele mai grele momente: „Trebuie să rezolvăm problema lui Napoli”, spune Mititelu. Italianul s-a plâns într-un interviu acordat pentru ProSport că nu se aștepta la așa ceva: „Mă simt trădat”

Cum a ajuns Condescu la FC U Craiova? Mititelu: „Condescu este cel care a venit cu propunerea”

„Propunerea a venit de la Condescu, dânsul a vrut să mă ajute, eu nu mă așteptam la asemenea propunere și chiar am primit cu brațele deschise. „Băi, frate, știu că ți-e greu, știu că toți sunt împotriva ta, dar m-aș bucura să te ajut”. Condescu nu a plecat de acolo dat afară. Nu a fost dat afară, e o altă chestiune, nu neapărat politic, ci e vorba de interese de grup”, a declarat Mititelu la Digi Sport.

Napoli, prima problemă pe care trebuie să o rezolve Mititelu și Condescu

„E o situație mai dificilă cu Napoli. Noi avem niște contracte, nu le putem schimba peste noapte. Nu s-a pus problema îndepărtării lui Napoli, că este vorba de un partener de război. Trebuie să găsim o cale între ceea ce dorește Condescu și ceea ce este acum la Universitatea Craiova, pentru că sunt niște oameni care au stat la echipă în momente foarte grele. Domnul Condescu m-ar ajuta foarte mult dacă va duce echipa în prima ligă. Din câte știu, luni ar urma să fie vizita medicală. Condescu a spus că, din punctul lui de vedere, noul antrenor al echipei va fi Emil Săndoi. Dar nu se poate așa, pentru că Nicolo Napoli este în acte. Se poate ajunge la o înțelegere cu Nicolo Napoli, dar asta e o altă discuție. Trebuie să discutăm și să vedem ce și cum vom face”, a mai spus Mititelu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jan. 2014, 22:18 Actualizat: 24 Jan. 2014, 22:19 Seria 2
Pe aceeași temă