Mititelu, după întâlnirea avută de reprezentanții Craiovei cu Olguța: „S-au dus ca mielul la lup. De luni, declanșez ‘Jihadul’!”

Marius ANGHEL 18 Jan. 2014, 11:28 Seria 2
Mititelu, după întâlnirea avută de reprezentanții Craiovei cu Olguța:**

Clubul lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, trece din nou prin clipe dificile, după ce în urmă cu 10 zile a fost iar evacuată de pe arena „Ion Oblemenco”.

În cursul săptămânii trecute, un executor judecătoresc s-a prezentat la arena din Bănie și l-a informat pe Mititelu despre interdicția îndreptată spre formația sa, iar acesta a încercat ieri să ajungă la un numitor comun cu oficialitățile din Bănie.

În acest sens, mai mulți reprezentanți ai lui „U” au discutat cu Olguța Vasilescu despre posibilitatea ca echipa să se întoarcă pe arenă pentru a se pregăti, însă întâlnirea a fost un fiasco, așa cum patronul Științei anticipa.

„Nu s-a întâmplat nimic, Iancu a fost ținut la ușă, deși avea calitate legală. S-au discutat numai inepții. Nu s-a putut avea un dialog cu ea. Ce să poată vorbi, s-a dus mielul la lup ca să-l lase în viață. A fost inițiavia lui Napoli, l-am lăsat să meargă, deși eram sigur că nu va obține nimic.

Dacă luni nu primesc acordul, solicit în mod oficial amânare ligii a doua, pentru a mi se asigura cele 40 de zile legale de pregătire. Nu mi se poate reduce dreptul de șanse egale. De luni declanșez „Jihadul” dacă nu suntem lăsați pe Oblemenco”, a povestit patronul Științei, la radio gsp.

Marius ANGHEL 18 Jan. 2014, 11:28 Seria 2
Pe aceeași temă