Mititelu, bucuros că Marin Condescu i s-a alăturat: „E nevoie de el la club, eu am obosit din cauza luptelor din ultimul timp”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 13:20 Seria 2
Mititelu, bucuros că Marin Condescu i s-a alăturat:**

Marin Condescu, fost președinte al Consiliului de Administrație de la Pandurii Tg. Jiu, s-a despărțit de clubul pe care l-a reprezentat timp de 10 ani și a anunțat că va merge la FC Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu spune că avea nevoie de un om ca Marin Condescu în conducerea clubului deoarece este o persoană cu experiență în fotbal care îl poate ajuta în îndeplinirea obiectivului.

„Marin Condescu este oltean, un mare fan al Universității Craiova chiar dacă și-a legat destinele de o frumoasă echipă din Oltenia, Pandurii. Ne-am mai și ”înțepat” în trecut, iar acum îmi pare rău, dar este este situația, lucram la echipe diferite. Acum avem pârghii și interese comune.

Este nevoie de un Marin Condescu în club, mai ales că eu am obosit din cauza acestor lupte pe care le-am purtat în ultimul timp. Odată ce am fost degrevat de problemele legate de echipă, sper ca de acum să mă pot concentra exclusiv pe războaiele cu federația”, a declarat Adrian Mititelu pentru DigiSport.

Finanțatorul grupării oltene este convins că în ciuda tuturor tensiunilor și a piedicilor, Universitatea Craiova va reveni în scurt timp în prima divizie.

„Universitatea Craiova va renaște pentru că este un brand extrem de puternic. Cum am ajuns să colaborăm cu Marin Condescu? Foarte simplu. El era liber de contract, cum se spune, noi aveam nevoie de experiența lui, cunoaște mulți oameni care vor să sprijine echipa, plus că are și o simpatie față de Universitatea Craiova.

Marin Condescu va ocupa funcția de manager, se ocupă deja de absolut toate problemele echipei. Va avea putere deplină să conducă echipa așa cum crede și cum consideră că este cel mai bine. Avem șanse la promovare și cred că vom reuși să facem asta. Dacă vom fi lăsați să jucăm pe ”Oblemenco”, vom spulbera orice adversar. Dacă nu, atunci vom juca la Severin acolo unde mai avem contract un an și jumătate sau la Sibiu sau în altă parte. Într-o zi eu voi avea foarte mulți bani și atunci vom fi cea mai bună echipă din România”, a mai precizat Mititelu.

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 13:20 Seria 2
Pe aceeași temă