Metalul merge la victorie la Satu Mare: „Va fi cea mai dificilă deplasare”. Oprița are din nou probleme de lot

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 14:25 Seria 2
Metalul merge la victorie la Satu Mare:

În cursa de urmărire a liderului ACS Poli, Metalul Reșița trebuie să treacă în acest weekend de un adversar dificil. Echipa pregătită de Daniel Oprița joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Satu Mare, în fața Olimpiei, care și ea vrea victoria pentru a se menține pe loc de play-off. Se preconizează a fi un meci spectaculos între ocupantele loculor 6 și 2.

„Se pare că va fi cea mai dificilă deplasare. Și meciul din tur pot spune că a fost cel mai greu din cele avute acasă. Acum suntem pe locul al doilea și echipele se mobilizează altfel. Ați văzut săptămâna trecută, Oradea era mulțumită că a pierdut aici cu 1-0, după ce a făcut un meci bun cu noi. La Satu Mare ne așteptăm la o partidă foarte dificilă. Olimpia are jucători cu experiență, cu tehnică bună și cu agresivitate în joc, mai ales că vor fi pe teren propriu. Noi mergem cu gândul la victorie și sper să ne întoarcem cu trei puncte”, a spus, citat de caon.ro, antrenorul Daniel Oprița înaintea plecării spre Satu Mare.

Și pentru acest meci, tehnicianul rosso-nerilor nu va avea între lotul valid. „Florin Anițoiu este răcit, acum e acasă la Timișoara, sub tratament. Sperăm să fie apt și vineri, când ne deplasăm la Satu Mare, să-l luăm cu noi din Timișoara. Dintre jucătorii care au semnat cu Metalul au fost rezolvate actele fundașului central Alexandru Dandea, iar cu Bălan sperăm să se rezolve poate chiar vineri”, a mai spus Oprița, care îi va avea din nou în lot pe juniorii Bogdan Szijj și Cristian Vlaicu: „Oricum, Szijj era în lot și va fi mereu cu echipa mare, pentru că e un jucător de perspectivă. Pentru primul meci, la 16 ani, a arătat destul de bine. Cu timpul o să prindă încredere și o să aibă evoluții și mai bune. Și sunt sigur că, dacă o să fie serios, o să ajungă fotbalist bun”.

Meciul Olimpia Satu Mare – Metalul Reșița se dispută sâmbătă, 7 martie, de la ora 11:00.

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 14:25 Seria 2
Pe aceeași temă