Membrii galeriei „Peluza Nord” s-au întâlnit cu Claudiu Niculescu pentru a-i cere ajutorul!

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 12:59 Seria 2
Membrii galeriei

La inițiativa liderilor galeriei Peluza Nord, un grup de membri ai galeriei FC Bihor s-a întâlnit miercuri seara, după cel de-al doilea antrenament al zilei, cu tehnicianul formației orădene Claudiu Niculescu.

În principal, membrii galeriei i-au expus antrenorului motivele pentru care nu susțin într-o forma organizată echipa din tribună și au cerut să intervină și el pe lângă conducerea clubului pentru a le putea fi asigurată peluza nord a stadionului, acolo unde erau plasați de obicei.

Reamintim că la meciul cu Poli Timișoara, din ediția trecută de campionat, încă din debutul confruntării, observatorul jocului a luat măsura de-ai scoate din peluza nord a stadionului orădean pe membrii galeriei FC Bihor, pe motiv că se aflau în vecinătatea galeriei oaspeților, iar meciul a fost considerat de risc maxim. Cum aceștia se intitulează Galeria „Peluza Nord” nu au mai mers într-o altă zonă a stadionului pentru a se organiza în galerie și de atunci nu mai susțin din această postură echipa.

Deși de atunci au mai avut discuții cu conducerea clubului și reprezentanții Jandarmeriei, membrii galeriei orădene nu au mai revenit în forma organizată pe stadion, nemulțumiți fiind de răspunsurile primite și dorind doar să rămână în zona peluzei de nord a stadionului.

Claudiu Niculescu le-a promis acestora că ce va depinde de el va face și că va vorbi cu conducerea clubului privind găsirea unei soluții de a-i readuce pe stadion, susținând că „eu am fost surprins ca la derby-ul cu Luceafărul să nu văd pe nimeni în galerie, care să cânte și să ne încurajeze”.

„Lăsați-mă să pregătesc jocul cu FC Argeș, de sâmbătă, pentru că acum trebuie să ne concentrăm asupra lui, după care voi vorbi pentru voi”, a replicat Niculescu.

O altă chestiune de care au fost interesați de la noul antrenor membrii galeriei prezenți la întâlnirea cu acesta a fost dacă se simte o schimbare în atitudinea jucătorilor, răspunsul antrenorului fiind afirmativ, și dacă se simte bine la Oradea și are condiții bune.

VEZI o GALERIE FOTO de la eveniment

Claudiu Niculescu i-a asigurat că sunt condiții dintre cele mai bune la Oradea, „cum nu au echipe de liga I”. „Eu știu cum a fost la Cluj. Noi putem să ne antrenăm pe două terenuri cu gazon impecabil. Nu mai vorbesc de echipamente. Dacă vă uitați la alte echipe de ligă a doua, nu au echipamente de antrenament, unii jucători vin într-un anumit echipament, alții în altul, după posibilități. Sunt condiții foarte bune aici la Oradea”, a conchis Niculescu.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 12:59 Seria 2
Pe aceeași temă