Marțian nu mai convinge pe nimeni, toți antrenorii l-au pus în așteptare

Marius ANGHEL 04 Jan. 2014, 13:00 Seria 2
Marțian nu mai convinge pe nimeni,** toți antrenorii l-au pus în așteptare

Deși prima și poate cea mai mare dorință în anul 2014 este să-l vadă plecat pe Eugen Trică, Adrian Marțian are mare dificultăți să-i găsească acestuia înlocuitor. Cam toți antrenorii aflați pe lista sa au realizat că riscă să devină „caii” de bătaie ai dejeanului, atâta timp cât el nu a făcut dovada că poate să scoată la liman clubul UTA din punct de vedere financiar. Inclusiv Sorin Bălău, tehnicianul divizionarei a treia, Mama Mia Becicherecul Mic nu pare atras de numele Campioanei Provinciei, în timp ce Tibor Selymes și Adrian Falub au o anumită cotă și doresc garanții înainte de a-și da până și acordul verbal.

Însă, Marțian mai are o problemă. Administratorul judiciar, Dinu, Urse și Asociații nu se grăbește să confirme printr-un comunicat oficial actul de demitere a lui Eugen Trică. Și chiar dacă s-ar întâmpla așa, fostul mijlocaș al Universității Craiova a contestat decizia la Tribunal și, până pe 6 martie când se va judeca (sau dejeanul nu-i va achita clauza de reziliere de 10 mii de euro), el ar trebui să rămână antrenorul echipei.

„Printre altele, la trecerea între ani, mi-am dorit putere de muncă la UTA. Contractul meu de antrenor expiră la vară și nu mă interesează aberațiile celor care mă și văd plecat de la echipă. Le-am comunicat deja băieților că ne întoarcem la treabă pe 10 ianuarie, la ora 10, altă reunire a echipei nu există și nu va exista atâta timp cât eu sunt antrenorul echipei”, a subliniat „principalul” arădenilor, ca reacție la intenția lui Marțian să-i cheme pe utiști la antrenamente începând de luni.

În fine, un mic pas s-a făcut în „dezghețarea” relațiile Marțian – Falub. Cei doi s-au întâlnit după mai bine de jumătate de an, însă fără o concluzie clară.

După cum ne declara în ultima zi a lui 2013, Adrian Falub nu va accepta să devină antrenor la o echipă ce are acoperit postul, iar apoi dorește garanții palpabile că-și poate face treaba. Acestea s-ar traduce în zeci, dacă nu, sute de mii de euro, bani pe care Adrian Marțian nu pare a-i avea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Jan. 2014, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă