Marțian n-a mai ajuns la Arad, Falub ar putea pleca din nou

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 11:39 Seria 2
Marțian n-a mai ajuns la Arad,** Falub ar putea pleca din nou

Adrian Marțian nu a mai ajuns aseară la Arad, invocând probleme de ordin personal. Mama sa este grav bolnavă și a trebuit mutată de la Spitalul de Oncologie la cel Militar din Cluj.

„Plecasem odată cu Falub de la Cluj, dar m-am întors din drum la Oradea. Mama e toată familia mea, nu mai am frați și surori, vreau să fiu alături de ea. Sper ca, totuși, marți să ajung la Arad și să mă dedic total fotbalului. Sunt cel mai interesat dintre toți să fac echipă și o să fac, doar că e destul de greu să negociez cu unii jucători. Falub e la Arad, sper să începem antrenamentele”, ne-a declarat de câteva minute principalul finanțator al „textiliștilor”.

Numai că, din câte se pare, antrenorul Falub va părăsi din nou Aradul și asta pentru Marțian nu s-a ținut de promisiune. „Mi s-a spus să vin că o să am lot și o să încep antrenamentele. Mi s-a spus că eu sunt de vină pentru că nu vin jucători la UTA. Eu am venit, unde sunt fotbaliștii?”, a întrebat retoric Falub, care ar putea încheia definitiv conturile cu UTA condusă de Adrian Marțian.

Bătaia peștelui ar trebui să fie altundeva. Mâine dimineață, actele dintre Catanzariti și Marțian ar putea ajunge în mâna celor de la Atletico, care vor decide dacă merg mai departe cu operațiunea de cumpărare a clubului din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 11:39 Seria 2
Pe aceeași temă