Marțian insistă cu o reunire fictivă, Falub revine la Arad pentru o discuție decisivă

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 15:36 Seria 2
Marțian insistă cu o reunire fictivă,** Falub revine la Arad pentru o discuție decisivă

Pare a fi ziua cea mai lungă în curtea „Bătrânei Doamne”. La ora 0,00 expiră termenul dat de clubul Atletico conducerii „textiliste” cu privire la oferta de 528 de mii de euro făcută miercurea trecută pentru întreg pachetul de acțiuni al UTA-ei SA. Pâinea și cuțitul par a fi în posesia lui Giovanni Catanzariti, președintele și administratorul grupării din Calea Aurel Vlaicu, care, înainte de toate, dorește să afle poziția partenerului său, Adrian Marțian.

În această dimineață, acesta se afla în vizită la mama sa internată la un spital din Cluj și spunea că ar trebui să ajungă în Arad până în această seară. „Vin la Arad pentru a face echipă, asta e prioritatea mea. Discuțiile cu Giovanni pot aștepta. Important este să începem antrenamentele, să ne reunim odată și l-am convins pe Falub să revină și el la club”, ne-a declarat omul de afaceri clujean.

Într-adevăr, antrenorul fără contract al „alb-roșiilor” a plecat spre Arad, însă, de data aceasta, pentru a pune radical problema. „Mi-a reproșat domnul Marțian că eu sunt cauza pentru care jucătorii nu se prezintă la antrenamente, că eu stric imaginea clubului. Ok, dacă e așa atunci vin la Arad, însă vom lucra ca la carte de data aceasta. Vreau să mi se plătească restanțele, să semnez un contract omenesc și să mi se pună la dispoziție un lot pe care să-l antrenez. Dacă îmi convine bine, dacă nu, ne despărțim. Sunt sătul de povești, am lăsat prea mult de la mine ca să aud acum că eu sunt vinovat că nu vin jucători la UTA”, a punctat tehnicianul.

Așadar, mișcări și discuții pe toate planurile la UTA într-o zi cu adevărat toridă din toate punctele de vedere.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 15:36 Seria 2
Pe aceeași temă