Marțian: „Câte puncte are UTA ca jucătorii să-și merite salariile?”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Oct. 2013, 13:48 Actualizat: 16 Oct. 2013, 13:49 Seria 2
Marțian:  „Câte puncte are UTA ca jucătorii să-și merite salariile?”

Cel mai probabil, această săptămână va trece fără ca jucătorii, antrenorii și angajații să treacă pe la casieria clubului. Salariul pe luna august ce trebuia să se dea pe 15 octombrie va întârzia.

Nimeni în afara lui Adrian Marțian nu știe cât, dar, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile patronului „textilist”, veștile nu sunt tocmai bune. „Iarăși se pomenește de bani. Păi câte puncte are UTA ca jucătorii să-și merite salariile? Ce au făcut până acum pentru club pentru ca eu să sar repede de bani. Să demonstreze ceva înainte și mai vorbim apoi”, a spus șeful arădenilor, care, cel mai probabil, nu va reveni din Franța decât săptămâna viitoare. „Am multă treabă în Corsica, nu cred că ajung nici măcar la meciul cu Bistrița. O să joace echipa și fără mine, nu eu sunt important sâmbătă dimineață”, a adăugat Marțian.

Măsurile anunțate după înfrângerea de la Craiova nu au fost încă luate, dar nu s-au făcut nici pași în față în relația Marțian – Trică. „De la distanță nu pot lua măsuri, o să fac ceva când revin la Arad. Cu antrenorul nu am discutat la telefon după meciul de sâmbătă seara, o să vorbim față în față când va fi cazul”, a mai recunoscut dejeanul.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Oct. 2013, 13:48 Actualizat: 16 Oct. 2013, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă