Marian Pană și-a cooptat fratele în staff-ul tehnic. Costel: „Cred că putem să facem o treabă bună”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 18:43 Seria 2
Marian Pană și-a cooptat fratele în staff-ul tehnic.** Costel:

Metalul Reșița și-a îmbogățit de astăzi staff-ul tehnic cu încă o persoană. Marian Pană, antrenorul principal al bănățenilor, la cooptat în echipa sa pe fratele său, Costel Pană. Ultima dată antrenor în Liga a III-a la Progresul Cernica, acesta încă nu și-a aflat funcția oficială pe care o va ocupa. Este pentru prima dată când frații Pană vor colabora la aceeași formație.

„Am venit să ajut echipa, clubul, nu neapărat personal pe fratele meu. Este prima noastră colaborare din această postură și îmi doresc ca activitatea noastră să se încununeze cu un succes, un loc cât mai bun în play-off. Trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm ultimul meci din sezonul regulat, cu UTA. Marian e antrenorul principal, el are cea mai mare răspundere, pentru mine nu contează ce funcție voi avea, domnul președinte se va gândi ce încadrare îmi va da. Eu cred că putem să facem o treabă bună, pentru că echipa a demonstrat în sezonul regulat că e o echipă bună. Dacă vom ridica ștacheta, șansele de a termina pe un loc onorabil cred că sunt foarte mari.” a spus, citat de arenabanateana.ro, Costel Pană la conferință.

„Dorința mea a fost încă de când am venit aici să-l iau cu mine. Dar până la urmă am convenit să vină în momentul în care avem șanse mari să intrăm în play-off. Și el își dorește să antreneze, să aibă o echipă, și acum ar fi momentul. Trebuie să ridicăm ștacheta din toate punctele de vedere și atunci era important să mai am un om lângă mine, să împărțim munca, să o putem face cât mai bine și să se vadă și în rezultate. Îi mulțumesc că a acceptat. Până la urmă n-are nicio legătură că suntem frați, să existe speculații. El este un antrenor foarte bun și sunt sigur că mă va ajuta foarte mult.”  a spus și antrenorul principal al Metalului, Marian Pană.

Sâmbătă, Metalul Reșița va sta și va câștiga la „masa verde”, deoarece FC Universitatea Craiova s-a retras din campionat.

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 18:43 Seria 2
Pe aceeași temă