„Marian Nicolau e un tip OK”

19 Feb. 2009, 12:50 Seria 2
„Marian Nicolau e un tip OK

Președintele excutiv de la CS Universitatea Vasile Goldiș e mulțumit de noile achiziții, chiar dacă pe postul de portar și pe cel de fundaș dreapta intențiile erau altele. Nici bine nu i-a făcut lotul lui Costel Bogoșel că Geta Onu știe deja și cine va pleca în vară de la echipă (!!!).

 

„Am căutat să aduc ceva mai bun decât dădeam afară. Eu știu și acum cine va pleca la vară. Nu vor fi nici un fel de surprize. Eu știu calitățile jucătorilor și ce pretenții am de la ei”, a surprins oficialul din Aradul Nou.

 

Geta Onu mai spune că e foarte mulțumită în prezent de prestațiile lui Marian Nicolau.

 

„Cu el în teren nu o să avem probleme în apărare. Nu m-am înșelat în privința transferului lui. Observatorul Eugen Pârvulescu din Mediaș mi-a dat referințe bune despre jucător. Oricum, m-am consultat și cu alții înainte să-l aduc la echipă. Nicolau e un tip OK”, a declarat Geta Onu.

 

Cu toate că în această perioadă, în afara lui Richard Filaret, s-au transferat doar fotbaliști peste 30 de ani, președintele de la CS Universitatea e de părere că acești jucători vor face față în retur și vor pune serios umărul la evitarea retrogradarii.

 

„Eu nu am nevoie acum de jucători tineri, chiar dacă sunt talentați. Sunt cu un picior în groapă și am nevoie de fotbaliști cu experiență, care să mă ajute să mă salvez”, a concluzionat Geta Onu.

articol scris de Daniel Berar
 

19 Feb. 2009, 12:50 Seria 2
Pe aceeași temă