Marian Iancu s-a accidentat! Întâlnirea sa cu autoritățile a fost amânată

29 Feb. 2012, 17:51 Seria 2
Marian Iancu s-a accidentat!** Întâlnirea sa cu autoritățile a fost amânată

Liderii suporterilor lui Poli i-au convins pe liderii politici să discute față în față cu șefii clubului alb-violet. Iancu are glezna umflată, dar tot se va prezenta la întâlnirea care a fost amânată cu două zile.

Întoarcerea lui Nicolae Robu de la București a fost urmată de vestea că liderii politici din Timiș, împreună cu conducătorii organizației de suporteri „Druckeria”, îl vor aștepta joi pe Marian Iancu la Timișoara, pentru o discuție care ar urma să decidă soarta lui Poli.

Până astăzi după-amiază însă, șeful clubului de fotbal nu a fost încă informat când va avea loc întâlnirea. „M-a sunat Paul Prodana (n.r., unul dintre liderii Druckeria) și mi-a zis că s-ar putea să fie săptămâna asta o întâlnire. Eu voi veni, cu siguranță, însă aș dori să fiu anunțat din timp când să vin, pentru că am o problemă medicală. Mi s-a umflat glezna și stau la pat. Am făcut sport și din exces mi s-a inflamat, iar doctorii mi-au interzis să vin cu mașina. Dacă e să vin, trebuie să știu cu două zile înainte. Oricum, e foarte important ca ei să se pună de acord. Prezența mea acolo e importantă într-un stadiu final, nu într-unul incipient”, a declarat Marian Iancu.

Până la urmă, s-a stabilit ca întâlnirea să aibă loc sâmbătă. „A fost stabilită inițial pentru mâine, dar până la urmă ne vom întâlni sâmbătă, la ora 12, pentru că domnii Ostaficiuc și Bojin nu pot veni mâine”, a spus Paul Prodana.

Articol scris de Radu FAUR

29 Feb. 2012, 17:51 Seria 2
Pe aceeași temă