„M-au dat afară pentru că mă îmbrac frumos!”

Loredana JUGLEA 05 Jan. 2009, 13:18 Seria 2

Fundașul Horațiu Popa, unul dintre jucătorii la serviciile căruia Jiul a renunțat de curând a făcut câteva declarații șoc în ceea ce privește relația lui cu echipa din Vale. Jucătorul consideră ca fost dat afară pe nedrept și că are mulți dușmani la club.


„Nu-mi explic de ce am fost dat afară pentru că eu atât cât am jucat mi-am făcut datoria. Cred că am mulți dușmani la club care nu au încăput de mine. Și când echipa juca slab eu eram ținut pe banca de rezerve. Mi se reproșa că vin prea frumos îmbrăcat la stadion și că am numai fițe ceea ce nu este deloc adevărat. Nu văd ce are fotbalul cu îmbrăcămintea. Nu sunt disperat pentru că am jucat în liga l și nu sunt chiar necunoscut dar mă deranjează modul în crea Jiul s-a despărțit de mine. Vreau să mai am o discuție cu cei din conducere pentru că am multe nelămuriri”
, a spus jucătorul care are 12 meciuri în liga l și 100 în liga a doua.

 

Pe lângă Horațiu Popa, Jiul se va mai despărți de Dragoș Boboc, Daniel Cojocaru, Daniel Zdrâncă și Adrian Câmpeanu. Conducerea a invocat că despărțirea ține de motive financiare, dar și de caracterul unora dintre jucători care au băgat memorii la federație pentru a deveni jucători liberi de contract.

Loredana JUGLEA 05 Jan. 2009, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă