„M-aș bucura mult să vină un om potent financiar și serios la UTA. La Arad mai mult se vorbește decât se acționează”

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 15:20 Seria 2

Într-un târziu, Aradul fotbalistic a aflat numele celui interesat de preluarea echipei fanion a orașului. Dieter Kaas ar trebui să-i dea un răspuns final ui Giovanni Catanzariti între Crăciun și Revelion, însă până atunci Adrian Falub dorește să fie rezervat.

Antrenorul „alb-roșiilor” se îndoiește de faptul că cineva va face și ceva concret pentru UTA și asta pentru că deja are experiența celor opt luni petrecute pe banca teamului din Calea Aurel Vlaicu. „M-aș bucura mult să vină un om potent financiar și serios, inclusiv neamțul, dar, nu știu, am senzația că nu se va întâmpla mare lucru. Și spun asta, fiindcă am văzut că la Arad mai mult se vorbește decât se acționează. Doar când sunt cât de cât rezultate e puțină, apoi, când se pierde un meci-două, apar diferite persoane care fac strategii cu pixu pe foaie, fac loturi, pun antrenori, aduc și dau afară jucători. Ar fi bine să fie mai multă unitate în Arad, căci, până la urmă, cred că toți vor s-o vadă din nou pe UTA în Liga 1″, a afirmat „principalul” arădenilor.

Acesta încă speră ca echipa sa să scape de depunctarea dictată de Comisia de Disciplină în „cazul Hidișan”. „Din câte știu eu, există un termen de plată a amenzii și a restanțelor către jucător și de abia apoi ne vor lua efectiv cele două puncte. Ar fi păcat să se ajungă la asta, fiindcă numai știm cât am muncit pentru fiecare punct câștigat în turul campionatului”, a adăugat Falub.

Ofertat de un club de Liga a 2-a, Falub rămâne fidel UTA-ei: „Am refuzat politicos”

Chiar dacă UTA dă tot mai mult impresia unui club părăsit, care nu-și mai plătește angajații și nici nu oferă garanții că va trăi și vremuri mai bune, Adrian Falub rămâne legat de culorile „alb-roșii”. Rămas, la rândul său, fără bani de Sărbători, antrenorul arădenilor îi oferă încă credit președintelui Giovanni Catanzariti. „Nu mi-a spus că nu mai are nevoie serviciile mele și nici că nu mai poate ține echipa. Știu și se vede cu ochiul liber care e situația acum la club, dar în fotbal se poate schimba orice de pe o zi pe alta. Am înțeles că Gio ar mai avea și alte variante de a continua, chiar și fără implicarea acelui investitor neamț de care s-a tot vorbit la Arad în ultimul timp”, a explicat Falub.

După ce a refuzat să se întoarcă pe banca Universității Cluj, tehnicianul a mai declinat o propunere sosită în această iarnă. „Am avut o ofertă de la un alt club de Liga a 2-a, dar am refuzat-o politicos. Am mai spus-o, dacă se poate și nu mă dă nimeni afară, vreau să-mi duc la capăt munca începută la Arad. Nu sunt genul de antrenor care să schimbe echipele ca pe șosete și i-am promis lui Gio că o să-mi respect contractul ce expiră în vara anului viitor. Poate să vină oricine cu o ofertă acum, că nu am de gând să plec de la UTA. Și, oricum, nu m-aș duce decât la un club care oferă garanții că se poate face performanță. Nu pot accepta mediocritatea, așa e felul meu”, a adăugat „principalul” formației din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 15:20 Seria 2
Pe aceeași temă