Lupeniul se reunește luni

11 Jan. 2009, 12:39 Seria 2
Lupeniul se reunește luni

Jucătorii echipei de fotbal Minerul Lupeni se vor reuni luni, la ora 15.00, la stadionul din Lupeni, unde președintele Cornel Resmeriță îi va anunța schimbările care îi așteaptă pentru noul sezon competițional.

 

Astfel „minerii” din Lupeni se vor reuni înaintea colegilor de la Jiul care au amânat începerea pregătirea pentru data de 19 ianuarie, petroșenenii motivând că terenurile de antrenamente sunt prea înghețate.

 

Oficialii de la Minerul au declarat că la echipă vor veni cel puțin 4 jucători, dorindu-se în acest fel acoperirea posturilor deficitare.


”Nu cred că vom renunța la nici un jucător din contră vom aduce forțe proaspete”, a spus Cornel Resmeriță. Este foarte posibil ca Minerul Lupeni să înceapă turul de campionat și cu un nou antrenor.

 

„Deocamdată îi avem pe Ion Dumitra și Iosif Rus, dar nu se știe ce va fi”, a completat Răsmeriță.

 

De asemenea antrenorul secund Iosif Rus a declarat că jucătorii care vor veni cu kilograme în plus nu vor fi sancționați ci vor fi trecuți imediat la cură de slăbire. „Lucrurile acestea țin de profesionalism așa că merg pe mâna băieților și am încrederea că vor veni cu kilogramele pe care le-au avut înainte de vacanță”, a comentat Iosif Rus.

 

Articol scris de Loredana Juglea

11 Jan. 2009, 12:39 Seria 2
Pe aceeași temă