Luceafărul vrea să mai facă o victimă după Poli!

21 Oct. 2011, 15:47 Seria 2
Luceafărul** vrea să mai facă o victimă după Poli!

Etapa a X-a a campionatului seriei vestice din liga secundă la fotbal debutează vineri, de la ora 17, cu jocul de la Timișoara, dintre Poli și Chindia Târgoviște, și se va desfășura până duminică, atunci când, de la ora 11, este programat ultimul joc, cel dintre FC Bihor și Juventus București, care va fi disputat la Oradea.

Sâmbătă sunt programate, însă, marea majoritate a jocurilor. Printre aceastea, de la ora 11 va evolua și cealaltă echipă bihoreană din competiție, Luceafărul Oradea, care a făcut deplasarea la Alba Iulia, pentru disputa cu echipa locală Unirea.

Se anunță un meci dificil pentru elevii antrenorului Călin Moldovan, dar bihorenii sunt deciși să profite de moralul bun avut după succesul în fața bănățenilor, de sâmbăta trecută, și să se întoarcă neînvinși din „Cetate”.

Antrenorul bihorean nu poate conta pe golgheterul Tibor Moldovan (accidentat), dar au revenit C. Roșu, Fl. Neaga și Ov. Ghilea. „Dorința noastră este să profităm de momentul bun pe care-l traversăm după victoria cu Poli. Sper ca acel succes să ne dea o încredere mai mare în perspectiva confruntării cu Unirea Alba Iulia, una dintre echipele bune ale seriei. Mergem să scoatem maximum din acest joc”, a declarat Călin Moldovan.

La echipa adversă este anunțat titular mijlocașul George Petcuț, care a evoluat în trecut o perioadă și la Luceafărul.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe să conducă la centru meciul dintre Unirea Alba Iulia și Luceafărul Oradea, programat sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Cetate.

Rusandu va fi ajutat de Daniel Ioan Ciocănea (Sibiu) și Claudiu Doru Lucaciu (Cluj-Napoca), rezervă fiind Dan Monea (Cluj-Napoca). Observatori FRF au fost delegați Augustin Căpâlnaș (Sibiu) și Constantin Mara (Brașov).

Sursa: Bihoreanul

21 Oct. 2011, 15:47 Seria 2
Pe aceeași temă