Lotul cu Târgu Mureșul, confirmat și la Baia Mare!

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 18:01 Seria 2
Lotul cu Târgu Mureșul,** confirmat și la Baia Mare!

„Alb-roșii” de pe malul Mureșului joacă din nou pe puncte, unele foarte importante în economia luptei pentru promovare. Tocmai de aceea, Adrian Falub își mobilizează „soldații”și, spre bucuria sa, poate conta pe toți artizanii importantului succes cu FCM Târgu Mureș. În cele aproape trei săptămâni trecute de la precedentul joc oficial, nu au intervenit accidentări printre fotbaliștii importanți, dar asta și datorită faptului că echipa a fost implicată într-un singur amical și acela disputat în familie.

„Mi-ar fi plăcut să găsim un partener de întrecere pentru datele dorite de noi, însă acest lucru nu a fost posibil. Sebișul, dar și alte formații ne-au refuzat, iar alte variante nu ne-au convenit nouă. Un meci de verificare mai bine nu-l dispuți dacă nu-ți atingi scopul. Să joci numai de dragul de a juca nu cred că e o soluție pentru noi și orice altă echipă”, a explicat Adrian Falub absența amicalelor în perioada de pauză.

Totuși, a existat o victimă a perioadei fără confruntări oficiale. Este vorba despre brazilianul Weller, care, de fapt, a recidivat după ruptura fibrilară la coapsă suferită încă pe finalul meciului cu Damila Măciuca. Nici Hiago nu și-a revenit complet după problema la gleznă, așa că lotul de 19 nu va suferi modificări față de confruntarea cu târgumureșenii. Așadar, se va conta pe: Smaranda, Amadio – Feussi, Gligor, Ene, Matei, Siminic, Mărginean, Chindriș, Lazea, Ricardo, G. Neagu, A. Neagu, Bucur, Bîrză, Marcelinho, Laso, Calvin, Silvășan.

Deși apt din punct vedere medical și fizic, italianul Nazzari este destinat din nou echipei „satelit” și asta pentru că: „Fundașii care au jucat până acum au dat un randament bun, nu cred că e cazul să schimbăm. Apoi, mai este și Siminic la rând, un fotbalist serios, care se antrenează foarte bine și în ultimul timp a rămas mai mult pe bancă” – a fost explicația lui Adrian Falub.

Totuși, o schimbare în primul „unsprezece” s-ar produce pe postul de mijlocaș ofensiv dreapta. Brazilianul Marcelinho este în sfârșit apt 100%, doar că „principalul” arădenilor trebuie să ia în calcul și alte aspecte: „Ne așteaptă un teren greu la Baia Mare, nu știu dacă aceste condiții îl pun în valoare pe Marcelinho. Ne gândim la toate variantele până la ora meciului”.

Un alt fotbalist cu ceva șanse de titularizare și chiar debut este Alex Neagu, care i-ar putea lăsa pe bancă pe unul dintre fotbaliștii sub 22 de ani, Chindriș și Lazea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 18:01 Seria 2
Pe aceeași temă