Lincar se teme de Metalul. Antrenorul reîntâlnește situația de la ultimul său meci pe banca Universității

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 May. 2014, 18:29 Seria 2
Lincar se teme de Metalul.** Antrenorul reîntâlnește situația de la ultimul său meci pe banca Universității

Neînvins de când a revenit la CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Erik Lincar are emoții înaintea duelului de miercuri, din Zăvoi (ora 18,00), cu rivala Metalul Reșița. În ultimii doi ani, cele două echipe au făcut o obișnuință de a se bloca una pe cealaltă în drumul spre promovare.

Aflând de demiterea fraților Pană de pe banca bănățenilor, Erik Lincar și-a amintit episodul din toamnă trăit pe banca CS Universității, tot într-un meci cu Metalul. „În turul campionatului eram la Craiova, Pelici a plecat de la Reșița, iar Metalul a venit în Bănie și ne-a bătut având pe bancă antrenorul de portari. Acum, iarăși au schimbat antrenorul, dar sper ca rezultatul să fie altul, deși Metalul își joacă ultima șansă la locul 3” a spus Lincar.

Antrenorul vâlcenilor a avut mult de furcă cu echipa patronată de Cătălin Rufă. Anul trecut, pe când era la Damila, Lincar a pierdut la Drăgășani, 0-1 cu CSM-ul lui Rufă.

Fostul stelist și-a luat însă revanșa în urmă cu o lună, când, abia instalat pe banca CSM-ului, în locul lui Claudiu Niculescu, a câștigat la Reșița, 2-0 cu Metalul. De atunci, Vâlcea merge perfect, a acumulat patru victorii și un egal și nu a încasat niciun gol, revenind spectaculos în lupta pentru promovare.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 May. 2014, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă