Lincar a refuzat să fie director tehnic la CSM: „Nu vreau să găsesc scuze, dar am fost dezavantajați de decizia federației”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 15:21 Seria 2
Lincar a refuzat să fie director tehnic la CSM:**

Trecut luni ca director tehnic la CSM Râmnicu Vâlcea după ce conducerea clubului a ajuns la un acord cu noul antrenor Alexandru Pelici, Erik Lincar s-a răzgândit peste noapte și a renunțat la noua funcție. Fostul tehnician a vorbit pentru site-ul oficial al CSM-ului despre perioada în care a antrenat pentru a doua oară în Zăvoi, spunând că FRF i-a dezavantajat prin decizia de a-l suspenda pentru mai multe etape după meciul cu ACS Poli. Totuși, Lincar crede că CSM are „caracter și potențial de a reveni printre primele echipe din Seria de Vest”.

„Am venit la CS Municipal cu opt etape înainte de finalul sezonului trecut, într-o situație dificilă în care echipele din fața clasamentului erau la o diferență mare de formația noastră. Deși mai erau puține etape de disputat și eram presați de finalul de sezon, am ajuns să depindem de rezultatul unui meci pentru a promova din punct de vedere sportiv. Oricum, cred că Vâlcea a fost privată incorect de visul de a avea echipa în Liga 1. Și mai cred că la un moment dat CS Municipal va promova în primul eșalon. Îmi asum rezultatele din acest sezon și am mare încredere în această echipă. Nu vreau să găsesc scuze, nu îmi stă în fire, dar cu siguranță am fost dezavantajați de decizia federației cu suspendarea pentru șase etape, când normal era să fiu suspendat doar patru. Am stat mai mult prin tribună. Au fost acele meciuri în care nu am reușit să marcăm… Pe viitor se pot obține rezultate bune, echipa are caracter și potențial de a reveni printre primele echipe din Seria de Vest, lucru dovedit în meciul cu ACS Poli Timișoara, câștigat în condițiile pe care le cunoaște toată lumea. Le mulțumesc oamenilor din conducerea clubului pentru sprijinul necondiționat. Îi doresc mult succes prietenului meu, Alexandru Pelici, de care mă leagă o veche prietenie și în care am mare încredere”, a spus Lincar pentru csmrmvl.ro.

Așa cum Liga2.ro a scris de ieri în exclusivitate, site-ul oficial al CSM-ului a anunțat astăzi că noul antrenor principal al echipei este Alexandru Pelici. Acesta este așteptat la Râmnicu Vâlcea în această seară, atunci când își va numi și staff-ul. Momentan nu se știe dacă secundul lui Erik Lincar va continua în Zăvoi. Miercuri, Pelici va conduce primul antrenament.

„Eu voi fi antrenor principal, Erik va fi director tehnic. Suntem colegi la cursurile Pro, suntem prieteni. Ambii ne ocupăm de echipă, ambii răspundem de rezultate, sper să fie bine” declarase luni Alexandru Pelici despre numirea sa la CSM.

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 15:21 Seria 2
Pe aceeași temă