La FC Brașov există și planul B. Ce spune președintele Popa despre obiectivul „stegarilor” din finalul play-off-ului

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 13:16 Seria 2
La FC Brașov există și planul B.** Ce spune președintele Popa despre obiectivul

Învinsă marți de FCM Baia Mare, ultima clasată din play-off, FC Brașov a ratat șansa să se apropie la trei puncte de UTA, echipă aflată pe a doua poziție în clasament și care momentan e pe locul ce duce la barajul de promovare. „Stegarii” au rămas pe locul 4, la șase puncte în spatele poziției care ar putea să o ducă la îndeplinirea obiectivului, iar în ultimele șase etape din play-off stă și la mâna celorlalte rezultate dacă încă își mai face speranțe că ar putea ajunge în Liga 1.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Brașov, medicul Gheorghe Popa, a vorbit miercuri despre viitorul clubului. Acesta spune că „Steagul” va duce campionatul la final, va continua să speră că va scăpa de datoriile mari pe care le are și, în cazul în care nu va câștiga procesele pe care le are deschise, se va apela la planul B.

„Nu se pune problema să ne retragem din campionat. Ne vom prezenta la toate meciurile, așa e normal și fair-play. Nu se știe de unde sare iepurele și se mai încurcă și echipele din față. În condițiile în care nu vom promova, iar datoriile vor rămâne la nivelul de acum, e clar că se va declara falimentul. Totuși, nimeni nu poate spune în acest moment că FC Brașov are datorii de 16 milioane de euro. Sunt procese pe rol. Am putea avea o nouă amânare a falimentului, tocmai din acest motiv, pentru că există procesele cu ICIM, cu finanțele și cu Ioan Nicolae, care pot fi câștigate. Dacă nu reușim pe această cale, există și un plan B, despre care vom discuta la momentul potrivit”, a spus, citat de mytex.ro, Gheorghe Popa.

Sâmbătă, de la ora 12:00, FC Brașov joacă în deplasare la Mioveni, echipă aflată pe locul 5, cu 21 de puncte.

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 13:16 Seria 2
Pe aceeași temă