Jucătorii Metalului își vizitează rivalii din Vâlcea în fosta lor casă! „Sigur că apar niște orgolii suplimentare”

Marius ANGHEL 18 Oct. 2013, 15:14 Seria 2
Jucătorii Metalului își vizitează rivalii din Vâlcea în fosta lor casă!**

Meci special în Zăvoi! CS Metalul Reșița, care are în componență mai mulți jucători proveniți de la Vâlcea, joacă mâine pe terenul echipei formate pe scheletul fostei Damila Măciuca. Pe finalul sezonului trecut elevii lui Claudiu Niculescu au fost blocați de Vătăjelu și compania în drumul către Liga I, după un meci cu scântei, astfel încât e de așteptat ca tensiunea să fie la cote înalte și în partida de mâine, mai ales că ambele grupări au obiectiv la vârf.

Antrenorul „rosso-nerilor” afirma în urmă cu o săptămână că vrea ca meciul cu Vâlcea să devină unul pentru top-ul eșalonului secund, iar dorința i s-a împlinit. Cele două echipe sunt pe locurile 3 și 4, despărțite de un punct în favoarea bănățenilor după succesul acestora cu Bihorul și eșecul vâlcenilor cu Craiova. „E un joc normal de campionat, cu o echipă foarte bună, care și-a propus obiectiv promovarea în Liga I, anul trecut a avut cam același obiectiv. Sigur că apar niște orgolii suplimentare în acest joc, ținând cont că echipa noastră vine de acolo, dar asta nu înseamnă că va fi o tensiune sau o presiune în plus. Cu siguranță ei își vor dori foarte mult să câștige, la fel ne dorim și noi”, a declarat Marian Pană, antrenorul reșițenilor.

De partea cealaltă pentru „Clau-gol” și compania, amintirea acelui 0-1 cu scandal care a îndepărtat-o definitiv pe Damila de lupta la promovare cu ACS Poli rămâne încă vie. „E clar că sunt ambiții mari între jucători, ei se cunosc foarte bine, mai ales că unii sunt de aici, din Vâlcea. În sezonul trecut au câștigat de două ori în fața noastră, dar sperăm ca de data asta să o facem noi. Ar fi foarte important să câștigăm, ca să ne menținem în fruntea clasamentului. Sper că nu va fi un joc la fel de tensionat ca în primăvară, noi avem un obiectiv, avem o singură variantă sâmbătă, victoria, în rest nu ne interesează alt rezultat, sunt sigur că așa gândesc și băieții mei. Nu va mai fi ca în retur, cu proteste, cartonașe roșii, încerc să îi aduc cu picioarele pe pământ, oricât de mare ar fi presiunea, trebuie să joace doar pe teren și în limitele sportivității”, a spus Claudiu Niculescu, tehnicianul Vâlcei, pentru liga2.ro.

Absențe de ambele părți

Ambele formații se confruntă pentru jocul de mâine cu câteva indisponibilități importante. CS Metalul Reșița nu va putea conta pe suspendatul Silviu Mureșan (roșu etapa trecută), în timp ce Plecanciuc și Stoica sunt incerți din cauza unor accidentări. „Ne confrutăm cu ceva probleme de efectiv dar sper ca până la ora jocului să le rezolvăm, sper ca toți care au fost cu probleme vor intra. Sunt la un anumit nivel și chiar dacă au ratat două-trei antrenamente nu înseamnă că nu pot juca. Mizez și pe cei pe care i-am folosit mai puțin, mă aștept să nu fie timorați, am încredere că avem o bancă la nivelul titularilor”, a precizat Pană.

De partea cealaltă gazdele de pe „Municipalul” vâlcean nu vor putea miza pe nu mai puțin de trei jucători suspendați după jocul tensionat de la Roșiori cu „U” Craiova: Bărbulescu, Matache și Samson. Un alt jucăori, Iosif Melcea, acuză probleme medicale.

Jocul CSM Rm. Vâlcea – CS Metalul Reșița se dispută mâine, de la ora 11.00, în etapa a VII-a a Ligii a II-a (B2).

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 18 Oct. 2013, 15:14 Seria 2
Pe aceeași temă