Jucătorii de la Lupeni joacă cu primele și salariile blocate

Loredana JUGLEA 24 Mar. 2009, 13:59 Seria 2
Jucătorii de la Lupeni joacă cu primele și salariile blocate

Oficialii echipei Minerul Lupeni au decis că jucătorii să nu-și mai încaseze salariile, primele și contractele  de joc până în momentul în care nu vor ajunge în clasamentul adevărului de la -9 la -3.

 

„Am decis ca jucătorii să nu mai ia nici un ban până când nu vor ajunge la -3 în clasamentul adevărului. Eu nu pot plăti la Lupeni o echipă ce nu are rezultate. Vreau și eu rezultate. Nu mai sunt dispus să fac eforturi pe degeaba vreau ca și ei jucătorii să ofere ceva. Sunt mulțumit de ultimul joc cu Târgoviște, dar adevăratele examene abia acum încep. Campionatul este greu din toate punctele de vedere. Am făcut această înțelegere cu băieții și eu sper să o respecte. Țin mult la această echipă și fac destule eforturi așa că e și rândul lor să ofere. Nici o echipă care vine la noi la Lupeni nu e de nebătut, nici măcar cele care luptă pentru promovare. Ei nu trebuie decât să joace și își vor lua banii. Le doresc succes în meciul cu Arieșul Turda”, a spus președintele onorific, Cornel Resmeriță.

 

La Lupeni sistemul de premiere este bazat pe puncte. Astfel că oficialii au decis să premieze punctul care costă 4 milioane de lei vechi. Până în prezent jucătorii au adunat 6 puncte ceea ce înseamnă că au de încasat 24 de milioane de lei vechi, astea în condițiile în care vor îndeplini micul obiectiv stabilit de conducere.

 

 

Loredana JUGLEA 24 Mar. 2009, 13:59 Seria 2
Pe aceeași temă