Jucătorii de la FC Argeș s-au săturat de haosul de la club și nu mai vin la antrenamente

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 13:50 Seria 2
Jucătorii de la FC Argeș s-au săturat de haosul de la club** și nu mai vin la antrenamente

Dacă nu se găsește, în câteva zile, un investitor, FC Argeș ar putea dispărea de pe harta fotbalistică a țării. Nicolae Eno­iu, administratorul judiciar al clubului alb-violet, va fi nevoit să ceară intrarea grupării din Trivale în faliment, dacă nu se va găsi nimeni care să se implice.

Nicolae Enoiu i-a anunțat pe fotbaliști încă de săptămîna trecută că le va da actele pentru a se putea pregăti cu alte echipe, dacă nu se va găsi un investitor dispus să pre­ia clubul. Situația la echipă este foarte tensionată, iar fotbaliștii și-au pierdut răbda­rea.

Jucătorii nu mai suportă această stare de incertitudine și au anunțat staff-ul tehnic că nu vor mai veni la ședințele de pre­gătire. „Jucătorii i-au cerut domnului Enoiu să le dea actele cât mai repede pentru a-și găsi echipe. Administratorul judiciar al clu­bului i-a anunțat că, dacă vor veni cu ce­reri con­crete de la alte echipe, îi va lăsa să se ducă și să se pregătească cu ele. Eu mă voi duce mâi­ne la stadion, pentru a face antre­nament, dar nu știu cine va veni, pentru că fotbaliștii ne-au anunțat încă de vineri că nu vor mai veni să se pregătească. Vom vedea care va fi situația și cum vor decurge lucrurile în această săptămână”, a declarat Eugen An­ghel, secundul lui FC Argeș.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 13:50 Seria 2
Pe aceeași temă