Joacă pe burta goală!

Vlad MĂCICĂȘAN 16 May. 2009, 10:34 Seria 2
Joacă pe burta goală!

„U” Cluj are din nou probleme financiare, doar că acum vistieria clubului s-a golit de tot. Colac peste pupăză, alb-negrii trebuie să bată azi o echipă căreia, în urmă cu doi ani, i-a propus să-i devină “satelit”.
Faptul că „U” a ajuns iar la fundul sacului nu mai miră pe nimeni. Dramatic e doar că vântul a început să bată prin conturi pe final de campionat, când jucătorii ar trebui să fie concentrați sută la sută doar la câștigarea punctelor puse în joc și la salvarea de la retrogradare.

 

Cum s-a ajuns aici? Cele două milioane de lei de la bugetul local s-au dus la fel de repede cum au venit, pentru achitarea datoriilor, iar ieri Comisia de Soluționare a Litigiilor le-a mai dat o măciucă în creștet alb-negrilor. Respectiva comisie a amânat judecarea memoriului depus de “U” prin care solicita achitarea de către FC Timișoara a celei de-a treia rate din suma pentru transferul lui Goga.

 

Decizia a creat panică în birourile clubului. “Nu mai avem bani, dar sper să încasăm la meciul cu Turda vreo 5.000 de lei, bani cu care să achităm cheltuielile de meci și deplasarea la Oradea”, a recunoscut directorul general Teodor Pop. “Da, e adevărat, nu sunt deloc bani în cont, dar tatonăm deja câteva surse de împrumut”, a spus și președintele C.A. Remus Câmpeanu. Venerabilul oficial al “șepcilor” speră ca săptămâna viitoare, după ședința AGA, acționarii minoritari să-și deschidă pungile și să contribuie la salvarea financiară a echipei. “Eu sper să ne vină repede și banii pe Goga”, a mai punctat Câmpeanu.

 

2,4 milioane de euro au intrat în vistieria clubului clujean în acest sezon

„Jucătorii pot sta liniștiți, pentru că nu-i va afecta lipsa banilor. Vom avea grijă ca activitatea sportivă să nu fie influențată de aceste probleme”, Remus Câmpeanu, președinte „U” Cluj

 

Vlad MĂCICĂȘAN 16 May. 2009, 10:34 Seria 2
Pe aceeași temă