Ionel Augustin dorit, ca antrenor, la Minerul Lupeni

16 Oct. 2008, 11:35 Seria 2

Surse bine informate susțin că oficialii echipei de fotbal Minerul Lupeni s-au arătat interesați de serviciile fostului secund de la Dinamo, Ionel Augustin pe care și-l doresc în funcția de antrenor principal. « Deocamdată nu pot spune nimic. Aștept să văd ce va face echipa în meciul de sâmbătă din campionat. Abia săptămâna viitoare vom ști exact ce va fi », a declarat președintele onorific al echipei, Cornel Resmeriță.
Ionel Augustin a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria clubului Dinamo, unde a activat 12 ani ca jucător și a fost secundul lui Halagia la Dinamo.
În altă ordine de idei, președintele echipei Minerul Lupeni, Cornel Resemeriță, a declarat că nu este dezamăgit de scorul de 4-0 cu care echipa sa a pierdut în fața formației lui Dan Petrescu, Unirea Urziceni. « Ne-a eliminat o echipă foarte bună. Cea mai în formă formație din prima ligă și chiar nu am de ce să fiu supărat pe jucători. M-a bucurat în schimb atmosfera extraordinară și aș vrea să fie așa la fiecare meci pe care îl jucăm pe teren propriu. Mă bucur că oaspeții s-au simțit bine la noi, păcat că nu le-am pus probleme pe teren,a spus Cornel Resmeriță.

articol scris de Loredana Juglea

16 Oct. 2008, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă