Iancu e sigur: „Sepsi nu va juca niciodată la Tg. Mureș”

20 Feb. 2012, 15:16 Seria 2
Iancu e sigur:**

Laszlo Sepsi a dat probe la Dinamo Kiev, dar s-a întors în țară, după două săptămâni petrecute în Ucraina. Fundașul stânga se antrenează acum cu FCM Târgu Mureș, însă nu a parafat contractul cu gruparea antrenată de Marius Lăcătuș.

Marian Iancu susține că Sepsi e încă jucătorul Timișoarei și că acesta nu poate fi legitimat de nicio altă echipă, acesta fiind și motivul pentru care fundașul nu a rămas la Kiev.

„Sepsi e în continuare jucătorul Timișoarei. El nu va juca niciodată la Târgu Mureș, n-au cum să-l legitimeze. De asta l-au trimis și cei de la Dinamo Kiev la plimbare, pentru că am schimbat corespondență cu ei și au înțeles că e jucătorul Timișoarei.

Acum îl vor trimite la plimbare și cei de la Târgu Mureș. Dacă nu se va prezenta înapoi la echipă în decurs de 30 de zile, adică până pe 8 martie, vom trece la repercusiuni.”, a declarat Marian Iancu la Sport.ro.

Cu toate că Laszlo Sepsi se pregătește cu echipa lui Marius Lăcătuș, oficialii nu se grăbesc să anunțe transferul acestuia, după țeapa luată de la Șumudică, cu care s-au înțeles verbal, iar acesta s-a oprit la Brașov. „Până nu văd semnătura lui Sepsi, nu mai am încredere nici în mama. N-ați văzut ce am pățit cu Șumudică? Sepsi e un jucător care poate juca oriunde în Liga I”, crede președintele Tatar Bela.

20 Feb. 2012, 15:16 Seria 2
Pe aceeași temă