Iancu e de acord cu Mircea Sandu: „Da, mi-a tras-o! E puternic, are toate pârghiile, i-a ieșit!”

28 Feb. 2012, 18:52 Seria 2
Iancu e de acord cu Mircea Sandu:**

După ce stenogramele de la ședința CEx în urma căreia U Craiova a fost dezafiliată au fost date publicității, Marian Iancu și-a văzut numele pomenit printre cele ale oamenilor care au avut de suferit de pe urma răzbunării lui Mircea Sandu. Șeful Politehnicii Timișoara spune că astfel s-a dovedit faptul că retrogradarea echipei sale a fost doar rodul unei „vendetta” personale a conducătorului suprem din fotbalul românesc.

„Lăsând deoparte conotația din declarația lui Mircea Sandu, pot să spun că are dreptate, mi-a tras-o. I-a ieșit. Este puternic, are toate pârghiile, conduce de atâția ani, el este responsabilul pentru toate relele din fotbalul românesc. A scris câteva pagini albe în istoria fotbalului românesc. Se vede clar că a fost o răzbunare personală a lui Mircea Sandu, a găsit și suport. TAS nu avea oricum cum să ne reintroducă în competiție, pentru că în buna tradiție nu dau niciodată competițiile peste cap.

Dacă aș fi fost mai „coardă” cu Mircea Sandu, nu aș fi rezolvat nimic. Să nu uităm că ne-au furat două cupe, s-au întrebuințat serios să ne facă rău. Deveniserăm sperietoarea campionatului. Trebuia să fiu mult mai atent decât am fost, dar nu am fost și astfel mi-au găsit nod în papură. Eu le dau un sfat celor care vor să investească în fotbal: să treacă pe rând cu tainul la Mircea Sandu. Eu nu am vrut să le dau nimic și uite unde am ajuns. În România, campionatul e câștigat de cine vine la rând. S-a văzut în acea ședință în care a fost dezafiliată Craiova cât rău izvorăște din acest ocean de răutate numit FRF”, a spus Marian Iancu la Fanatik Show, pe DigiSport.

28 Feb. 2012, 18:52 Seria 2
Pe aceeași temă