Iancu admite: „Merit să fiu persona non-grata!”

15 May. 2012, 16:16 Seria 2
Iancu admite:**

În cadrul ședinței Adunării Generale de ieri pe lângă excluderea Universității Craiova s-a mai decis și „excluderea” lui Marian Iancu. Patronul celor de la Poli Timișoara a fost declarat persona non-grata în fotbal.

Iancu spune că merita această pedeapsă, dar lasă să se înțeleagă că situația fotbalului românesc nu se va îmbunătăți atât timp cât Mircea Sandu va conduce FRF.

„Pe mine mă interesează mai puțin, dar Mircea Sandu nu se mai face bine niciodată. Fotbalul românesc e în cancer generalizat, în metastază, și mă rog la Dumnezeu să rezolve această problemă. Merit să fiu persona non grata pentru declarațiile dure pe care le-am făcut, dar nu mi le schimb. E normal, cei care au votat n-au nici o vină, le e frică. Oricum, eram suspendat de doi ani și jumătate și nu luam parte la această viață a fotbalului. Chiar nu mă mai interesează fotbalul, e un subiect închis pentru mine. Am atins maximul pe care îl puteam atinge fără să-i dau bani lui Mircea Sandu”, a declarat Marian Iancu la DolceSport.

Patronul grupării bănățene a discutat și despre Poli Timișoara, echipă căreia nu îi prevede un viitor strălucit.

„Poli Timișoara nu va juca în Liga I din vina mea, că nu am mai investit. Eu am o viață liniștită. Nu sunt fraier să investesc în fotbal în continuare. Poli e societate pe acțiuni, va merge cât va merge și apoi se va închide. Cât timp va încasa bani și va plăti ce are de plătit, va merge, când nu, se va închide. Sunt din ce în ce mai puțini suporteri ai lui Poli”, a mai declarat Iancu.

15 May. 2012, 16:16 Seria 2
Pe aceeași temă