Horațiu Popa a intrat în afaceri

Loredana JUGLEA 06 Jan. 2009, 13:09 Seria 2
Horațiu Popa a intrat în afaceri

Pus pe lista de transferuri de către Jiul Petroșani, Horațiu Popa nu pierde deloc timpul și caută să fie cât mai util familiei. Chiar dacă trece prin momente mai dificile Popa spune că nu va abandona niciodată fotbalul. Până se va clarifica situația lui la club, Horațiu se va ocupa împreună cu prietena sa, Ramona Ciofu, de afaceri.

 

Astfel fundașul din Vale are inițiativă și în afara terenului. „Am deschis un birou de traduceri și legalizări în acte în ideea  de a face și altceva decât fotbal pe viitor. Facem traduceri din orice limbă. Eu vorbesc engleza aproape la perfecție și pot face traduceri din română în engleză. Deocamdată afacerea merge destul de binișor și am de gând să mai fac și alte investiții”, spune jucătorul.

 

Tatăl lui Horațiu, Mircea Popa este fost jucător internațional și antrenor la Jiul. „Părinții mei s-au stabilit deja în Italia, doar eu am mai rămas în țară și am rămas pentru că mi-am dorit să joc la Jiul și în prima ligă. Am jucat la toate eșaloanele la Jiul și în B și în C și îmi lipsește o promovare. De aceea mi-aș fi dorit să rămân la Petroșani”, spune jucătorul de 26 de ani.

 

Loredana JUGLEA 06 Jan. 2009, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă