Gheorghe Barbu: „Jucătorii mei nu au valoare!”

11 Jan. 2009, 13:48 Seria 2
Gheorghe Barbu:

Antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu (foto) crede că oscilațiile de formă și evoluția slabă a elevilor săi din prima parte a campionatului le-a scăzut acestora cota și i-a făcut neatractivi pe piața transferurilor.

 

Tehnicianul, spune că niciun jucător nu va pleca de la Deva în această iarnă cu excepția celor cărora le-a expirat împrumutul de la alte echipe sau la serviciile care va renunța el.

 


"Niciun jucător nu a venit cu vreo ofertă din vacanță. I-am întrebat și toți au dat din umeri. La ce fluctuații de formă au avut în tur sunt sigur că nu-i vrea nimeni. Nu sunt așa de valoroși precum se cred"
, a spus Barbu.

 

Până acum Mureșul Deva s-a despărțit de atacantul Viorel Sântejudean (Universitatea Cluj) și mijlocașul Horațiu Sătmar (Dacia Mioveni), cărora le-a expirat împrumutul.
Exclus din lot la finalul turului după un diferend cu antrenorul Gheorghe Barbu, fundașul Niculae Oltean a fost reprimit la antrenamente dar a fost anunțat să își caute echipă.


"Oltean nu mai face parte din planurile mele. El nu va mai juca la Mureșul și cu siguranță că dacă rămâne, pentru că se află sub contract cu noi, nu va avea același salariu", a mai spus Barbu. Niculae Oltean are contract cu Mureșul Deva până în vară.

 

Altfel, sâmbătă și duminică toți jucătorii au efectuat vizita medicală la Spitalul Județean din Deva.

 

Articol scris de Sami Tamaș

11 Jan. 2009, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă