Geta Onu: „Jucătorii trebuie să-mi arate că au valoare!”

22 May. 2009, 14:54 Seria 2
Geta Onu:

Pentru ACU Arad a venit vremea „marilor” finale, în tentativa de evitare a retrogradării. Gruparea din Aradul Nou poate invoca multe motive, pentru care s-a ajuns într-o situație limită, nu însă și valoarea lotului avut.
 

Președintele executiv al clubului spune că a avut o discuție serioasă cu fotbaliștii, pentru a-i motiva în vederea jocului de astăzi cu Minerul Lupeni.
 

„Mă aștept la o tresărire de orgoliu din partea lor. Nu mai au nici o scuză în aceste ultime etape. Trebuie să-mi arate că au valoare. Ei spun că au valoare, dar trebuie să mi-o și arate. La Lupeni este momentul să arate că sunt fotbaliști”, a declarat Geta Onu.

 

Aceasta recunoaște că toată lumea a greșit, poate chiar și conducerea. „Poate și eu am greșit. S-a spus că m-am implicat în jocuri de culise. Păi cum să mă implic, dacă echipa e acum cu un picior în liga a treia?. Dacă vroiam să mă implic nu mai aduceam atâția fotbaliști la echipă în iarnă”, a mai spus oficialul din Aradul Nou.

„Vom întâlni o echipă despre care s-a spus că și-a aranjat jumătate de meciuri. Acum, în teren vor fi doar 11 fotbaliști contra 11. Este meciul direct și trebuie să-l câștigăm. În plus, Minerul Lupeni are foarte multe probleme de lot, deci nu om avea nici o scuză dacă nu câștigăm”, a afirmnat Geta Onu, care ia în calcul și o posibilă retrogradare.


„Dacă nu vom câștiga, e clar că unii sunt fotbaliști doar cu numele. Vom juca din nou în Liga a III-a, că doar de acolo am venit. Care e problema? Vom promova după aceea, dar cu alți fotbaliști”, a concluzionat președintele executiv.
 

În vederea partidei de la Lupeni, Costel Bogoșel nu va conta pe Găldeanu, Turcaș, Iambor și Miculescu, primii doi accidentați, iar ceilați aflați în stare de suspendare.

În aceste condiții, echipa de start ar putea fi următoarea: Pășcălău – Negrita, Lung, Nicolau, Filaret – Mițiți, Onu, Bota, Andone – Paina, Cr.Luca.

Partida dintre cele două echipe va fi arbitrată de Teodor Crăciunescu, acesta fiind ajutat la cele două linii de Cristian Nica (Ploiești) și Bogdan Velicu (Craiova). Observator din partea Federației Române de Fotbal a fost delegat Mihai Prunariu din Târgu Jiu.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

22 May. 2009, 14:54 Seria 2
Pe aceeași temă