„Gestul său de a o refuza pe U ne obligă și mai mult să facem echipă bună”

28 Jul. 2012, 14:51 Seria 2

Adrian Falub i-a spus „pas” echipei sale de suflet pentru a continua la UTA. Refuzul este cu atât mai prețios pentru arădeni, cu cât Universitatea Cluj evoluează în primul eșalon, iar „Bătrâna Doamnă” nu se scaldă în ape prea limpezi în Liga 2-a. Tânărul tehnician chiar a ținut să precizeze că ține neapărat să-și ducă la bun sfârșit aventura începută la echipa „textilistă”, din respect pentru conducerea clubului și suporteri.

Giovanni Catanzariti spune că nu e prea surprins de alegerea lui Falub și asta pentru că și-a dat seama demult de calitățile umane ale tehnicianului său. „Zilnic, vorbesc cu el 8 ore și știu ce fel de om este. Pe lângă faptul că e un antrenor bun, are și un caracter deosebit. Gestul său de a refuza clubul la care a evoluat mulți ani de zile e unul frumos, pe care-l apreciem și într-un fel ne obligă și mai mult să facem echipă bună pentru acest sezon. Privind înapoi, sunt foarte mulțumit că am mers pe mâna lui Adrian Falub, după ce Roli Nagy a făcut un pas înapoi”, a precizat președintele UTA-ei.

Revenind la întăririle solicitate de Falub pentru campionatul ce începe pe 18 august, Giovanni Catanzariti a adăugat: „Am mai avea nevoie de două vârfuri și cred că ne putem prezenta bine în campionat. Asta mi-a spus și antrenorul, dar dacă o să mai aibă și alte solicitări, o să încercăm să îl muțumim. Până la urmă, interesul este comun, să avem o echipă cât mai bună”. Probabil, „alb-roșii” vor mai transfera și un fotbalist Under 22, deși Raț, Suslak sau Lazea s-au mișcat destul de bine în ultimele amicale.

Sursa: Sport Arad

28 Jul. 2012, 14:51 Seria 2
Pe aceeași temă