Geolgău a aflat, „pe calea undelor”, că UEFA a dat OK-ul pentru ca CSU să poată promova

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 16:20 Seria 2
Geolgău a aflat,

Directorul general al CS Universitatea Craiova, Gheorghiță Geolgău, a afirmat ieri seară, la Digi 24 Craiova, că s-au primit vești bune de la UEFA în ceea ce privește articolul 54 din statutul FRF, care spune că o echipă trebuie să aibă o continuitate de trei ani pentru a promova într-un eșalon superior, punctând că va fi scos foarte curând.

„Spre sfârșitul săptămânii, când a trebuit să îl conducem pe ultimul drum pe domn profesor Corneliu Stroe, am aflat că, de la UEFA, pe calea undelor, s-a primit OK-ul. Este o veste foarte bună că UEFA acceptă echipele nou afiliate să urce din primul an în eșalonul superior. Urmează să primim și scris. Bănuiesc că FRF a trimis pachetul complet și comisiile abilitate UEFA au analizat dosarul și au dat undă verde promovării. Adversarii noștri ar trebui să-și vadă de drumul lor, de statutul lor. Atâta timp cât s-a votat în plen la Adunarea Generală acordarea orașului Craiova un loc, nu înțeleg de ce după doi sau trei ani de zile își aduc aminte că noi am fost reînființați anul trecut. Noi am primit un green-card pentru ce a reprezentat Craiova de-a lungul timpului în fotbalul românesc”, a declarat, citat de GdS, Gheorghiță Geolgău.

„FRF trebuie să primească o adresă de la UEFA și trebuie să o facă publică pe site. Ei au avut toată corespondența. Atâta timp cât cei din Comitetul Executiv vor lua o decizie, ținând cont de ce a spus UEFA, nici nu va mai fi nevoie de o Adunare Generală. Nu îmi fac probleme, dosarele noastre de afiliere și de licențiere sunt beton din punct de vedere juridic”, a completat directorul general al CSU Craiova.

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 16:20 Seria 2
Pe aceeași temă