Gaz Metan Severin a primit undă verde

16 Aug. 2011, 12:52 Seria 2
Gaz Metan Severin** a primit undă verde

FRF a aprobat schimbarea denumirii echipei Gaz Metan CFR Craiova, care în noul sezon va juca sub titulatura Gaz Metan Severin și va avea drept de promovare.

„Clubul Sportiv Gaz Metan CFR Craiova a solicitat, prin Adresa înregistrată la FRF sub nr. 2070 din 20.07.2011, schimbarea sediului și a denumirii clubului datorită revendicării terenului pe care se află baza sportivă unde acest club își desfășura activitatea.
La data de 10.08.2011, clubul CS GAZ METAN CFR CRAIOVA a depus la FRF dovada că o parte a bazei sportive din Craiova unde clubul își desfășura activitatea a fost revendicată (extras de pe portalul instanțelor de judecată cu privire la dosarul nr. 3358/215/2008 soluționat prin admiterea cererii de revendicare).
În această situație, observând și că CS GAZ METAN CFR CRAIOVA și-a desfășurat activitatea în cursul sezonului competițional 2010-2011, din aceleași considerente în localitatea Drobeta Turnu Severin, asimilând situația de fapt cu o situație de forță majoră, constatăm că nu se încalcă prevederile art. 6 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice și propunem admiterea solicitării formulate de CS GAZ METAN CFR CRAIOVA cu privire la schimbarea sediului din Craiova în Drobeta Turnu Severin, Str. Independenței, nr. 58, jud. Mehedinți , precum și, pe cale de consecință, schimbarea denumirii în Clubul Sportiv Gaz Metan Severin”
, se specifică în comunicatul FRF.

Astfel, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul „Municipal”, Gaz Metan Severin va întâlni Arieșul Turda, în prima etapă a sezonului 2011-2012. Organizatorii vor lăsa intrarea liberă la meciul de debut, însă accesul spectatorilor în tribune s-ar putea face pe bază de bilete la jocurile următoare, pe care echipa de la malul Dunării intenționează să le dispute tot în nocturnă.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

16 Aug. 2011, 12:52 Seria 2
Pe aceeași temă